Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Ti házasodnátok...

Fiúk, férfiak! Ti házasodnátok úgy egy szeretett nővel, hogy soha sem lesz gyereketek?

Figyelt kérdés
Mert pl. meddő a nő, vagy nem akar gyereket?
2010. jún. 24. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen,legalább nem kellene védekezni.
2010. jún. 24. 21:03
 12/13 BlacktigerXXX ***** válasza:
55%

Mennyi kretén van itt. :D nem semmi. Természetesen mindenki tudja hogy rá gondoltam e vagy sem. Értékelni kell a helyzetet. Friss kapcsolatban ha kiderül ilyen, akkor az elején el kell dönteni. ez ugyebár az érzelmektől függ.

Olyan ember pedig nincs aki otthagyná a párját mondjuk több év után, azért mert kiderül hogy meddő. Legalábbis szerintem. A mai orvostudomány haladásával, pedig még korántsem biztos hogy 1-2-5-10 év múlva nem lehet gyereke egy meddő nőnek, azért, mert most nincs rá mód.

pár év, és a portás is elvégez egy szívműtétet. :)

2010. jún. 25. 00:18
 13/13 anonim ***** válasza:
28%

tegnap 15:41

sztem nagyon szép amit írtál. Nekem tetszik. Mondjuk az ellaposodás nem törvényszerű, a nagyszüleim példaértékű házasságban éltek (sajnos a drága Nagyapám idén halt meg:() de csodálatos volt a házasságuk, és már csak azért is érdemes gyermek, mert később az unokáidat is láthatod felnőni:)

Azok a nők akik nem akarnak gyereket, ne sértődjenek meg, abszolút szívük joga és tiszteletben kell tartani ki mit akar kezdeni a testével, életével. Viszont az tény, hogy a legtöbb nő úgy van kódolva hogy gyermekre vágyik előbb utóbb. És az én értékrendem szerint is ez a normális, de ettől még tiszteletben tartom a többi véleményt

2010. jún. 25. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!