Eljegyzés vs. összeköltözés? Férfiak válaszát is várom!
Nektek/szerintetek az eljegyzés vagy az összeköltözés a fontosabb? Melyiket várjátok jobban? Melyiknek "kell" szerintetek hamarabb bekövetkeznie?
Nevet és kort is kérnék, ha lehet. Köszönöm!
Ha rajtam múlna, én előbbre helyezném az eljegyzést, mint az összeköltözést a magam részéről (de nem mondom, hogy mindenki csinálja így, csak nekem ez így szimpatikusabb), viszont azt is figyelembe kell venni, hogy sokan már csak azért is hamar összeköltöznek, mert két háztartást fenntartani két embernek mindig nehezebb, mintha csak egy háztartást tartanak fent.
25/N
Előbb az összeköltözés, akkor kiderül minden. :)
Lakva ismerszik meg az ember... :)
Összeköltözés.
Az eljegyzés is felesleges, ez egy rituálé, ami valójában semmit sem számít.
A házasság meg egy jogi csapda, mivel nem alkalmazkodik a társadalmi körülményekhez!
Sokkal több a társadalomban a kitartott nő, mint a kitartott férfi, emiatt nem jó az egész törvény, mert könnyen vissza lehet élni vele.
30/F
A büntetőtörvény része meg ismét egy érdekes része az egésznek.
Tegyük fel összeköltözöl valakivel, és egy háztartásban élsz vele.
Titokban az egyik kábitószert terjeszt, amiről neked gőzöd sincs!
Bizonyítsd be a rendőrségnek, hogy neked fogalmad se volt róla, különben bűnrészes leszel!!
utolsó, bocs, de nem neked kell bizonyítanod az ártatalanságod, hanem a rendőrségnek a bűnösséged.
ha nem találnak ellened semmi konkrétuomt, nem ítélhetnek el.
más kérdés ,hogy ettől még meggyanusíthatnak , illetve érhetnek atrocitások, de alapvetően akkor sem neked kell bizonygatnod az igazad, hanem nekik a bűnösséged.
Az eljegyzésnek CSAK akkor van értelme,ha fél-egy éven belül összeházasodtok. Ha csak szeretője vagy a párodnak,akkor gyűrűvel is csak az vagy.
Mi értelme évekig karikagyűrűket hordani,ha nincs szándékotokban összeházasodni?
A köves gyűrű csak ajándék,de nem eljegyzési gyűrű!
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!