Éreztétek már azt, hogy összeköltözés előtt semmi nem tetszik nektek? Pl nem tetszik ha hazajön akkor is csak a munkáról beszél stb.
akkor nem ő az embered.
Én 8 év után is úgy megyek haza, hogy visszaszámolom a perceket, mikor láthatom.
Eddig 1x volt, hogy nem, de az régi história
Összeköltözés előtt nem tetszik, ha hazajön? Inkább úgy hallottam, mivel lakva ismerni meg a másik embert, utána derülnek ki olyan tulajdonságok, ami idegesíti az embert.
Szerencsére páromnál ilyen nem volt, könnyedén ment az összeszokás. Ez a csak munkáról duma az apósomra igaz (nem lakunk vele, szerencsére). Már 2 éve nyugdíjas, de másról nem tud beszélni, mint a volt munkahelyéről. Nemrég még mi is ott dolgoztunk, hát folyamatosan arról faggatott minket, hogy na mi újság a ****-ben? Ugyan mit lehet erre mondani? Meg aztán jött persze a már 200x elmesélt "vicces" sztorijaival, élményeivel, de csak a gyár körül forgott az is. Komolyan röhej, 40 év munkaviszonyából és 62 évéből állandóan csak erről a 6-7 évről tudjon regélni...
Mi szeptemberben fogunk összeköltözni 2 és fél év után, eddig 2 naponta tudtunk találkozni.
Én párom is mindig elmeséli, hogy éppen mi van a munkahelyén, hiszen egész nap ott van, ott vannak a barátai, mi másról beszélgetnénk? :) Szokott vicces sztorikat is mesélni. De amikor egy tabletta gyártási folyamatáról kezd előadást tartani, az elég unalmas, mert nem értek hozzá, számomra ez nem annyira érdekes. Ettől függetlenül végighallgatom és okosan bólogatok :D Ő is ezt szokta, ha én gazdasági dolgokról kezdek el neki mesélni. :)
Szerintem ezt felesleges erőltetni. Én ezer örömmel hallgatom a barátomat mindenféle hülye dologról, sőt, még figyelek is, sőt, általában érdekel is, mert ez az ő élete, a számára fontos dolgok, amiket velem akar megosztani.
Ráadásul nagyon türelmesen magyaráz, imádom:))
És ő is mindig végighallgat mindent, amit neki mesélek.
Köszönöm az eddigi válaszokat, DE sokan félreértelmeztétek.
Nem arról van szó, hogy nem szeretem ha hazajön, csak akkor is minden a munka körül forog.
Este is ha beszélünk akkor is a munkahelyéről.
Mondtam már neki, hogy mondja el mi történt vele aznap, de nem egész nap arról beszéljen, beszéljen pl a mi kapcsolatunkról vagy bármi másról.
Most újítjuk a házat, ott is lenne bőven mit csinálni, de nem, csak a munkahely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!