Lehet, hogy melléfogtam? Mit várhatok egy ilyen férfitól?
Párom 30 éves, de mintha antiszociális lenne. Ragaszkodik a saját kis világához, a megrögzött dolgaihoz és szüksége van egyedüllétre is és ezt hangoztatja is. Nem úgy viselkedik mint más 30 éves, aki alig várja hogy igazán elköteleződhessen valaki iránt, aki mindig a barátnőjével szeretne lenni stb.
3 éve vagyunk együtt, de szinte mindig ő határozta meg hogy mikor találkozunk. Neki a heti 3nap együttlét már sok, de szép lassan alkalmazkodott hozzám. Max. heti 4 napot szoktunk együtt tölteni, de abban is van hogy csak este jön mert sokat dolgozik vagy más dolga van.
Van hogy többet vagyunk együtt, akkor már érzem rajta hogy magányra vágyik. Nem olyan kedves, figyelmes velem és látom az arcán hogy szívesebben lenne egyedül. (szobájába, laptopjával) Van olyan is, hogy úgy gondolja sokat voltunk együtt képes 1 napig nem hívni. Ezek nekem rosszul esnek, de mégis szeretem. Mindig szemet hunyok a dolgai felett.
Elérkeztünk arra a pontra, hogy összeköltözünk. Bár visszagondolva lehet én jobban akartam mint ő. Igazából még csak most rendezkedünk, de már most olyanokat mond, hogy jó hogy 2 szobás a lakás mert tudunk külön is lenni...(Persze ezt viccnek szánja, de én ezt nem annak veszem) Úgy gondolom, hogy kellett ez a költözés ahhoz, hogy tudjam van-e jövőnk. Tudunk-e együtt élni.
Csakhogy ha ő már most így áll hozzá? Miért ragaszkodik ennyire egy 30 éves férfi a magánszférájához, mikor elvileg boldog párkapcsolatban él??? És én egyáltalán nem is vagyok az a tapadós csaj, nem akarom minden percemet velem tölteni. Szervezek külön programokat barátnőkkel stb.
Lehet ő nem is akarja igazán ezt az egészet? Én nem kényszerítettem rá semmit, ő mondogatta hogy már ideje megkomolyodnia és az ő ötlete volt az összeköltözés?
Vagy lehet azt sem tudja mit akar?!
És ezt még meg sem tudom vele beszélni, mert mindig azt mondja amit hallani akarok!
Ne haragudj, de ha egy nap nem beszéléstől megsértődsz, akkor bizony tapadós vagy.
Először is ahogy látom sosem volt titok, hogy milyen a párod. Ha így is vele maradtál akkor illet volna elfogadni. Másodszor miért gondolod, hogy mindenki csak úgy élhet ahogy te? Hol van az megírva, hogy egy 30
"Miért ragaszkodik ennyire egy 30 éves férfi a magánszférájához, mikor elvileg boldog párkapcsolatban él?"
Szerintem nem él abban, nem miattad, hanem mert nem szerelmes, nem kötődik. Nem is kell nonstop a másikon lógni, de ez elvonulás marha gáz. Mégha a haverokkal menne el... Szerintem lapát.
na ezt jól elküldtem...
szóval hol van az megírva, hogy egy 30 éves embernek az elköteleződés kell legyen mindegy vágya? Mindenki másmilyen. Vannak olyan emberek akik szeretnek egyedül lenni.
Szerintem már így is nagyon sokat változott. Öszzeköltöztetek. Azon kiakadni, hogy néha jó neki a másik szobában, nagy butaság. Még azoknak is jó néha egyedül a másik szobában akik ragaszkodó típusúak.
Az, hogy valaki párkapcsolatban él, nem azt jeletni, hogy össze kell nőnie a párjával...
Elfogadtam, de félek.
Azt szeretném ha magányra vágyik mondja meg. Ha nem akar velem lenni mondja meg. De ő nem mondja meg, hanem érezteti velem és ez nekem rosszul esik. Rossz érzés, hogy én egy nehéz nap után is alig várom hogy vele legyek, ő pedig ha olyan kedve van kedve sincs hozzám.
Bennem van a hiba?
21:04-el tökéletesen egyetértek.
És igen, benned van a hiba!
De szerelmes. Különben már rég elhagyott volna. Tudom és érzem is hogy szerelmes. És ragaszkodik a maga módján.
Szóval nekem kellene változtatnom a hozzáállásomon?
És tényleg sokat változott, értékelnem kellene?!?
Úgy érzem összezavarodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!