Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy melléfogtam? Mit...

Lehet, hogy melléfogtam? Mit várhatok egy ilyen férfitól?

Figyelt kérdés

Párom 30 éves, de mintha antiszociális lenne. Ragaszkodik a saját kis világához, a megrögzött dolgaihoz és szüksége van egyedüllétre is és ezt hangoztatja is. Nem úgy viselkedik mint más 30 éves, aki alig várja hogy igazán elköteleződhessen valaki iránt, aki mindig a barátnőjével szeretne lenni stb.

3 éve vagyunk együtt, de szinte mindig ő határozta meg hogy mikor találkozunk. Neki a heti 3nap együttlét már sok, de szép lassan alkalmazkodott hozzám. Max. heti 4 napot szoktunk együtt tölteni, de abban is van hogy csak este jön mert sokat dolgozik vagy más dolga van.

Van hogy többet vagyunk együtt, akkor már érzem rajta hogy magányra vágyik. Nem olyan kedves, figyelmes velem és látom az arcán hogy szívesebben lenne egyedül. (szobájába, laptopjával) Van olyan is, hogy úgy gondolja sokat voltunk együtt képes 1 napig nem hívni. Ezek nekem rosszul esnek, de mégis szeretem. Mindig szemet hunyok a dolgai felett.

Elérkeztünk arra a pontra, hogy összeköltözünk. Bár visszagondolva lehet én jobban akartam mint ő. Igazából még csak most rendezkedünk, de már most olyanokat mond, hogy jó hogy 2 szobás a lakás mert tudunk külön is lenni...(Persze ezt viccnek szánja, de én ezt nem annak veszem) Úgy gondolom, hogy kellett ez a költözés ahhoz, hogy tudjam van-e jövőnk. Tudunk-e együtt élni.

Csakhogy ha ő már most így áll hozzá? Miért ragaszkodik ennyire egy 30 éves férfi a magánszférájához, mikor elvileg boldog párkapcsolatban él??? És én egyáltalán nem is vagyok az a tapadós csaj, nem akarom minden percemet velem tölteni. Szervezek külön programokat barátnőkkel stb.

Lehet ő nem is akarja igazán ezt az egészet? Én nem kényszerítettem rá semmit, ő mondogatta hogy már ideje megkomolyodnia és az ő ötlete volt az összeköltözés?

Vagy lehet azt sem tudja mit akar?!

És ezt még meg sem tudom vele beszélni, mert mindig azt mondja amit hallani akarok!

2012. máj. 10. 20:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is teljesen normálisan viselkedik. Te viszont egy kicsit túl ragaszkodónak tűnsz.
2012. máj. 10. 21:10
 12/24 anonim ***** válasza:
96%
Igen, Neked kell változtatnod, abból amit írtál, tisztán látszik! Mitől vagy összezavarodva?
2012. máj. 10. 21:11
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
nem értem miért épp most félsz, amikor 3 éve vagy egy ilyen kapcsolatban, ráadásul most van esélyed arra, h választ kapj a kérdésedre. szerintem veled sincs baj, meg a pároddal sem, de simán lehet, h nem illetek egymáshoz. ez majd kiderül, ha együtt éltek. amúgy én nő és nagyon ragaszkodó, de mindig elmondom, h tök jó a többszobás lakás, mert akkor tudok néha otthon is külön lenni. ez nem mindig lelki eltávolodás, néha nagyon praktikus. az én párom pl egész éjjel dolgozott, átaludta a napot. ha nincs másik szoba, zavarom, ha hazaérek. ha van, ő nyugodtan alszik és engem sem feszélyez, h felébresztem, ahogy teszek-veszek. többszobás lakásban lakni egészséges :), de egyszobásban is lehet, persze, nem ezen múlik a szerelem tündöklése v bukása :)
2012. máj. 10. 21:13
 14/24 anonim ***** válasza:
Én lányként ugyanilyen vagyok. Megszoktam, hogy megvan a magam kis világa, egyedül a szobámban, és bár szeretem a barátom, 2-3 nap együttlét után már vágyom az egyedüllétre. Úgy érzem, ha egyszer valakivel összeköltözöm, akkor is kell majd egy saját kis zug, ahova elvonulhatok egyedül. :) Egyszerűen vannak ilyen emberek, vagy elfogadod így a párod, vagy inkább keress egy hozzád való férfit. De ne próbáld rá erőltetni a dolgokat, ha ő nem akarja, tartsd tiszteletben őt.
2012. máj. 10. 21:18
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

13. vagyok

nem tudom, nálad ez volna-e a helyzet, de hallgass a 10-esre, nagyon igaz, amit mond. a párkapcsolat minden területén. szerintem is gyakori hiba ez a hozzáállás a nőknél: 1."ha a véleményét kérdezem, azt szeretném, ha az lenne a véleménye, amit hallani akarok, még ha ne is őszintén gondolja" 2. "ha valami bánt, nem mondom el napokig, viszont durcás vagyok, mert azt szeretném, h ő kitalálja, nekem mi a bajom"

az idézetek a barátnőimtől származnak. ez vmi borzasztó irritáló lehet, még női szemmel is.

2012. máj. 10. 21:19
 16/24 anonim ***** válasza:
Érdekes, és is olyan vagyok, ha valakivel már heti 2-3x kell találkoznom akkor az már teher, én is inkább a saját szobámban vagyok a laptopommal mint másokkal, de én nem is keresek párkapcsolatot, még ha akarnék is, nem gondolkodnék semmi komolyban, mert nem érzem jól magam másokkal. Kicsit olyan, mintha a barátod jobban szeretne egyedül lenni, de igazából fogalma sincs mit csináljon, hova tart, meg ilyenek, te csak úgy ott vagy neki, hogy "irányt mutass", vagyis olyan mintha haladna valamerre, összeköltöztök, komoly kapcsolat, stb, de a viselkedése az nem fog megváltozni, mert ő ilyen. (Amúgy én nő vagyok.)
2012. máj. 10. 21:24
 17/24 A kérdező kommentje:

Azt már rég nem játszom, hogy én duzzogok és nem mondom meg mi bajom van, és azt várom hogy ő találja ki. Mert ő ilyenkor azt játssza hogy nem érdekli és majd elmondom, ha akarom. És ilyenkor még idegesebb lettem.

Mindig elmondom ami nem tetszik, ha van valami bajom és ugyan ezt várom tőle is. De ő ritkán mondja el, legtöbbször nekem kell kitalálnom.

Bár abban is lehet valami, hogy azért nem mondja el mert tudja hogy reagálnék rá és nem akar konfliktust.

Köszönöm a válaszokat. Próbálok alkalmazkodni hozzá. De a saját személyiségemet sem tudom feladni. Lehet tényleg túlságosan ragaszkodó lettem. Pedig ugyan olyan szabad szellemű volta mint ő, igényeltem a magányt...szóval ha valakinek nekem meg kellene értenem ezt. de mellette, ragaszkodóvá váltam és legszívesebben minden szabad percemet vele tölteném.

2012. máj. 10. 21:53
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát ez a kulcs. Ugyanúgy tőle sem várhatod, hogy feladja a személyiségét.
2012. máj. 10. 22:43
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy meg nem antiszociális, maximum aszociális.

(The more you know...)

2012. máj. 10. 22:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbbet azzal javítasz a helyzeten, ha föltalálod magad, és elkezdesz magadnak önálló programokat szervezni, természetesen meghagyva a lehetőséget, hogy ő is csatlakozzon, de nem elvárva tőle.

Ha egy kicsit kevesebb időd lesz rá, azt jobban fogja értékelni. Ráadásul téged is jobban fog értékelni, hogy nem mész az agyára.

2012. máj. 10. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!