Összeköltözés ilyen fiatalon, a szüleim támogatják. Szerintetek?
A helyzet az, hogy 8 hónapja járok egy fiúval, ő 21 éves. Még tanul, jövőre lesz szakmai vizsgája, utána mehet dolgozni. Barátom az anyukájával él, de most az anyja leköltözött vidékre (véglegesen), így egyedül maradt a házban. Utál egyedül lenni, heti 3-4x nálunk szokott aludni. Van jelentkező a házra, mármint hogy albérletbe kiadja, kérne érte 30.000 Ft-ot.
Én 17 éves vagyok, nyilván tanulok még.. Szüleimnek meséltem, hogy hát ez történt, és felhozták, hogy mi lenne, ha ideköltözne, úgy is sokat alszik itt. Rátapintottam a lényegre, hogy kéne-e fizetnie érte, mondták, hogy havi 20.000 ft-ot.
Viszont annyira fura lenne nekem, hogy 17 vagyok, hazaérek, és minden estét a barátommal kell töltenem, meg hát nem lenne külön szobája, stb... Jó lenne, ha itt lakna, de azért magányra is szükségem van...
A tanulással nem lenne gond, barátom mindenből 5-ösre érettségizett, nekem meg még van 2 évem, jövőre csak 1 előrehozottat teszek..
Szerintetek? Én nem tudom, hogyan döntsek, tőlem függ ez az egész :(
Illetve 21 év pasiként főzni egy kicsit sem tud, nem beszélve a háztartásról.
Szerintem nem tudna elvezetni egyedül egy háztartást, ráadásul olyan lusta :P
Persze, hogy korainak érzem, még csak 17 vagyok... De jó lenne minden reggel úgy kelni, hogy mellettem fekszik, délután segítene tanulni...
Csak 2 együtt töltött naptól is besokallok, mert szükségem van egy kis magányra, amikor az állataimmal foglalkozok, vagy csak simán netezek, olvasok, ilyesmik... Ezt meg lehet oldani úgy, ha itt lakik?
Igazából elég komoly a kapcsolat, nekem volt már előtte is komoly kapcsolatom, de nem volt ennyire komoly. Na, szép kis mondat lett.. :)
Neki én vagyok az első, a szüzességét is velem veszítette el 4 hónap után, mert várt arra, aki megérdemli. Szóval nagy a szerelem, meg minden, bár nehezen tudok beszélni az érzéseimről, meg most olyan nyálasnak érzem magam.. :P
Szóval a lényeg, hogy mindkettőnk részéről komoly a kapcsolat, ő elég sokszor hangoztatja, hogy jó lenne, ha velem élné le az életét, mert imád.. Nagyon elkényeztet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!