Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözés ilyen fiatalon,...

Összeköltözés ilyen fiatalon, a szüleim támogatják. Szerintetek?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy 8 hónapja járok egy fiúval, ő 21 éves. Még tanul, jövőre lesz szakmai vizsgája, utána mehet dolgozni. Barátom az anyukájával él, de most az anyja leköltözött vidékre (véglegesen), így egyedül maradt a házban. Utál egyedül lenni, heti 3-4x nálunk szokott aludni. Van jelentkező a házra, mármint hogy albérletbe kiadja, kérne érte 30.000 Ft-ot.

Én 17 éves vagyok, nyilván tanulok még.. Szüleimnek meséltem, hogy hát ez történt, és felhozták, hogy mi lenne, ha ideköltözne, úgy is sokat alszik itt. Rátapintottam a lényegre, hogy kéne-e fizetnie érte, mondták, hogy havi 20.000 ft-ot.

Viszont annyira fura lenne nekem, hogy 17 vagyok, hazaérek, és minden estét a barátommal kell töltenem, meg hát nem lenne külön szobája, stb... Jó lenne, ha itt lakna, de azért magányra is szükségem van...

A tanulással nem lenne gond, barátom mindenből 5-ösre érettségizett, nekem meg még van 2 évem, jövőre csak 1 előrehozottat teszek..

Szerintetek? Én nem tudom, hogyan döntsek, tőlem függ ez az egész :(

2012. máj. 11. 21:07
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Illetve 21 év pasiként főzni egy kicsit sem tud, nem beszélve a háztartásról.

Szerintem nem tudna elvezetni egyedül egy háztartást, ráadásul olyan lusta :P

2012. máj. 11. 21:09
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon korai,még ráértek ezzel.A kapcsolatotok se annyira hosszú,szerintem ha mindketten végeztetek a tanulmányaitokkal akkor költözzetek össze
2012. máj. 11. 21:12
 3/20 A kérdező kommentje:
Meg igazából barátomnak pénze se lenne a számlákra, az anyja sem milliomos, hogy 2 ház számláit fizesse, suli miatt meg csak heti 1 nap tud elmenni melózni..
2012. máj. 11. 21:14
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez elhamarkodott, már megbocsáss.
2012. máj. 11. 21:19
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Te is érzed, hogy ez még korai, szóval mi a kérdés?
2012. máj. 11. 21:25
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
A szüleidtől nagyon kedves, rendes dolog, hogy felajánlották ezt a lehetőséget. De szerintem is korai.
2012. máj. 11. 21:28
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Hanyagoljátok ezt még egyenlőre.
2012. máj. 11. 21:29
 8/20 A kérdező kommentje:

Persze, hogy korainak érzem, még csak 17 vagyok... De jó lenne minden reggel úgy kelni, hogy mellettem fekszik, délután segítene tanulni...

Csak 2 együtt töltött naptól is besokallok, mert szükségem van egy kis magányra, amikor az állataimmal foglalkozok, vagy csak simán netezek, olvasok, ilyesmik... Ezt meg lehet oldani úgy, ha itt lakik?

2012. máj. 11. 21:30
 9/20 anonim ***** válasza:
17%
ez elég bonyolult dolog... nektek kell eldöntenetek,hogy a kapcsolatotok milyen szinten tart most, hogy ez jó ötlete-e? szerintem nem az a lényeg, hogy mióta vagytok együtt, hanem, hogy milyen az a kapcsolat. Ha úgy álltok egymáshoz és a kapcsolathoz akkor rövid idő alatt is olyan kapcoslatot tudtok kialakítani, mint amilyen másoknak évek alat sikerül. Ezt nektek kell megbeszélni, hogy tart-e ott a kapcsolatotok, hogy ezt elviseljétek. Megpróbálni viszont meg lehet, azzal semmit nem veszítetek. Legfeljebb,ha érzitek, hogy ez hosszú távon nem fog menni akkor külön költöztök a saját kapcsolatotok érdekében.
2012. máj. 11. 21:30
 10/20 A kérdező kommentje:

Igazából elég komoly a kapcsolat, nekem volt már előtte is komoly kapcsolatom, de nem volt ennyire komoly. Na, szép kis mondat lett.. :)

Neki én vagyok az első, a szüzességét is velem veszítette el 4 hónap után, mert várt arra, aki megérdemli. Szóval nagy a szerelem, meg minden, bár nehezen tudok beszélni az érzéseimről, meg most olyan nyálasnak érzem magam.. :P

Szóval a lényeg, hogy mindkettőnk részéről komoly a kapcsolat, ő elég sokszor hangoztatja, hogy jó lenne, ha velem élné le az életét, mert imád.. Nagyon elkényeztet...

2012. máj. 11. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!