Összeköltözés 2 év után "elvárható"?
2 éve vagyok együtt a barátommal, sokat vagyunk együtt, többnyire heti 4-szer itt alszik nálam. Veszekedni igen ritkán szoktunk, jól megvagyunk. Ami kicsit bánt, hogy ennyi idő után még a jelét sem látom annak, hogy össze szeretne velem költözni, külön albérletbe. Ő egy barátjával lakik együtt, én pedig a testvéremmel és a párjával, vágyok már a függetlenségre.
A kérdés akkor merült fel bennem, amikor egy beszélgetésünk folyamán megemlítette, hogy nyáron kicsit helyre szeretné pofozni a barátjával a lakást, ahol jelenleg lakik. Ebből arra következtetek, hogy a közeljövőben nem tervezi a velem való együttélést. A kérdésem tulajdonképpen az, hogy jó ötlet-e ezt felhozni neki, mert ez erőltetésnek tűnhet, nem szeretném hogy azért éljen velem mert én azt szeretném. Viszont mivel nem vagyok tini (32 éves vagyok), nem szeretnék még több évet arra "pazarolni", hogy esetlegesen kiderül, nem illünk össze.
Huszonkevés évesen nem elvárható.
De 32 évesen? Már rég gyereket kellene tervezni.Ennyi idősen pár hónap a max ami után össze szokás költözni.
Huszonkevés évesen elment a több év járás,nm zavart.De huszonsok évesen párommal megismerkedés után 2-3 hónappal tisztáztuk,hogy komolyan gondoljuk,én olyanra vágyom aki komolyan tervez velem(nem,nem a kezem kérettem meg),és hogy akar-e már ő olyan kapcsoaltot,ami elkötelezettséggel jár ha itt az ideje.Ezt tisztzni kell az elején.Bő fél év után ő kezdeményezte hogy költözzünk össze.
Állj elé és kérdezz.
Köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam, hogy nem reagálom túl ezt a dolgot, beszélek vele.
Utolsónak: Pontosan így gondolom, hogy ha nem haladunk előre, hiába szeretem, elválnak útjaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!