Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözés 2 év után...

Összeköltözés 2 év után "elvárható"?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a barátommal, sokat vagyunk együtt, többnyire heti 4-szer itt alszik nálam. Veszekedni igen ritkán szoktunk, jól megvagyunk. Ami kicsit bánt, hogy ennyi idő után még a jelét sem látom annak, hogy össze szeretne velem költözni, külön albérletbe. Ő egy barátjával lakik együtt, én pedig a testvéremmel és a párjával, vágyok már a függetlenségre.

A kérdés akkor merült fel bennem, amikor egy beszélgetésünk folyamán megemlítette, hogy nyáron kicsit helyre szeretné pofozni a barátjával a lakást, ahol jelenleg lakik. Ebből arra következtetek, hogy a közeljövőben nem tervezi a velem való együttélést. A kérdésem tulajdonképpen az, hogy jó ötlet-e ezt felhozni neki, mert ez erőltetésnek tűnhet, nem szeretném hogy azért éljen velem mert én azt szeretném. Viszont mivel nem vagyok tini (32 éves vagyok), nem szeretnék még több évet arra "pazarolni", hogy esetlegesen kiderül, nem illünk össze.

2012. ápr. 27. 20:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
DarkChii, te egy másik kérdésnél mintha azt írtad volna, hogy nem 30 felett kell szülni... ott nem értek egyet veled, itt igen.
2012. máj. 27. 02:41
 12/12 DarkChii ***** válasza:
Igen, mert szerintem elég nagy különbség van aközött, hogy valaki már úgy tervezi, hogy csak 30 felett szül, vagy úgy, hogy fiatal anyuka lesz, de aztán sajnos a körülmények nem engedik ezt meg neki... Sokan szeretnének hamarabb anyukák lenni, mint amikor megadatik nekik.
2012. máj. 28. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!