Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól téma az összeköltözés...

Mikortól téma az összeköltözés és a lakóhely?

Figyelt kérdés
20-30 közötti párok! Mikortól kezdtetek el beszélni a barátotokkal/barátnőtökkel vagy feleségetekkel/férjetekkel arról, hogy mikor költözzetek össze, aztán hogy majd hol szeretnétek lakni hosszabb távon? Mikor jött elő a téma?

2012. ápr. 6. 12:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi fél év után kölzötünk össze, én eleve már külön laktam, ő meg jött hozzám.

Én mindig azt mondom, minél előbb van az összeköltözés, annál jobb.

2012. ápr. 6. 12:29
 2/14 A kérdező kommentje:

"minél előbb van az összeköltözés, annál jobb"

Ez érdekes. Miért? Hány évesek voltatok akkor?

2012. ápr. 6. 12:32
 3/14 DannyZuko ***** válasza:
100%
Én 23 évesen ismerkedtem meg a jelenlegi feleségemmel. 2 hónap sem telt bele és egybeköltöztünk. Igaz nekem saját kecóm volt, mint felettem szóló is írta, ő jött hozzám. 6 évet éltünk együtt, mikor elvettem. Úgy gondolom, ha jó a kapcsolat és a körülmények adottak, akkor össze kell bútorozni, hisz az öreg bölcselletben nagy igazság bújik meg: Lakva ismeri meg az ember a másikat... és ez valóban igaz. Sokan bukják a kapcsoaltukat, hogy évek után bútoroznak össze és kiderül, hogy ez mégsem olyan jó így. Vagy lakodalom után költöznek külön esetleg szülőktől vagy akárhonna... Aszt kiderül, hogy ez sem az amire gondoltak...
2012. ápr. 6. 12:37
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Nálunk már az első hónapban szóbajött. Akkor még lesokkoltam, mikor mondta a barátom, hogy költözzek hozz- hogy mégis, hogy gondolja ennyi idő után, mondtam, hogy még nem. Aztán azon kaptam magam, hogy szinte minden este ott aludtam, aztán ott is maradtam, mikor elment dolgozni, épp tél volt, kényelmetlen volt hazabuszozni a hidegben. Aztán átvittem pár ruhát, csak legyen miben átöltöznöm, 4 hónaposok voltunk, mikor megkérte a kezem, akkor már hetek óta nem aludtam otthon eygszersem. Az eljegyzés után hivatalosan is átköltöztem, átvittem minden ruhám, a számítógépem, néhány személyes tárgyat. 6 hónaposak voltunk, mikor átbútoroztam, akkor már vittem minden cuccomat és a bútoromat.
2012. ápr. 6. 12:38
 5/14 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy indul a dolog, hogy albim van, a barátnőm kollégista. 2 hónapja jöttünk össze, de elég hamar idecuccolt, mert a főváros 3 távoli pontjában van az egyeteme, a kolija és én. A bökkenő ott jön, hogy hosszú távon nem akar Pesten élni, mert eredetileg vidéki egy kis falucskából, tehát azt sejtem, hogy komoly döntés lesz a közös lakhely megválasztása. Kérdés, hogy mikor?
2012. ápr. 6. 12:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Hát szerintem azon még felesleges agyalnod, hogy Pesten marad-e.Addig sok víz lefolyik még a Dunán.Amíg be nem fejezi az egyetemet és nem talál munkát,addig ez miatt ne aggódj :)

Én nem költöztem össze az exemmel,pedig majdnem 2évet voltunk együtt. Végülis sok probléma adódott és rájöttem, hogy nem tudnánk összeköltözni,mert ő még a szüleivel élt és akkor költöztek új helyre.Én meg már különéltem a szüleimtől.

2012. ápr. 6. 12:51
 7/14 anonim ***** válasza:
1,5 éve vagyok együtt a barátommal, de már fél éve téma az összeköltözés. Egyedül anyagi okai vannak, hogy még nem történt meg, mivel én most fejeztem be a sulit, melóhely meg nagyon nincs. 22 és 23 évesek vagyunk
2012. ápr. 6. 13:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok, a második kommentelő tökéletesen leírta a miértet. :)
2012. ápr. 6. 13:12
 9/14 anonim ***** válasza:

3 hónap után költöztem a barátomhoz.

Ő 30 volt akkor, én meg 25.

28/n

2012. ápr. 6. 13:20
 10/14 anonim ***** válasza:

A téma már 2 hét után előjött. Rengeteget voltunk együtt, szintén nálam, egyedül éltem én is.

Aztán fél év után összeköltöztünk hivatalosan is.

Ennek már kb. 10 hónapja. 22 voltam a párom 29.

23N

2012. ápr. 6. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!