Mikortól téma az összeköltözés és a lakóhely?
Mindenkinek vannak heppjei,jó és rosszabb dolgai, de ez minnél előbb derül ki nálatok is, hogy ezt tudjátok-e tolerálni és ezzel együtt elfogadni,szeretni a másikat, annál előbb jöttök rá,hogy van -e közös jövőtök vagy nincs.Ma már nem igazán működik az a látásmód ,hogy "mit illik" és mennyi idő után . Ezt leginkább éreznetek kell és közösen eldönteni, hogy nektek hogy a jobb.
Mi 3 hét után költöztünk össze. A párom jött hozzám. Ennek már két és fél éve.Nem mondom ,hogy nem voltak súrlódások, de szerintem mindenhol van ,ahol két "idegen" költözik össze.Mi azóta is együtt vagyunk, összecsiszolódtunk és azt mondhatom : megérte. Júniusba összeházasodunk. :) sok sikert és sok boldogságot nektek! :)
Mi együtt voltunk kb. 6 hete, mikor már úgy beszéltünk a terveinkről, hogy abban az együttélés szerepelt... :-D Szóval rettentő gyors volt maga a döntés. Viszont a megvalósítás nagyon nehézkesen ment, nem találtam az ő városában munkát, és nem volt spórolt pénzem, rajta meg nem akartam élősködni... Szóval nem jött össze még több mint másfél évig. De mostmár biztos, hogy ezen a nyáron végre sikerülni fog :-D
Azt azért hozzátenném, hogy az összejövésünk előtt mi már régóta ismertük egymást, sőt barátok voltunk, tehát nem egy vadidegennel tervezgettük a közös jövőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!