Mit tegyek elköltözzek vagy maradjak? 20/L
Mióta vagytok együtt a pároddal?
Szerintem csak haragból ne költözz el otthonról,mert ha a kapcsolatotokkal valami történik,akkor ciki lesz bekopogni, hogy anyu mégis hazajönnék. Béküljetek ki, beszéljétek meg anyukáddl, hogy már nem vagy kislány,és esetleg utána költözz,ha olyan a kapcsolatotok.
jól meggondoltad? azért semmiképp sem szabad költözni mert összevesztél valamelyik családtagoddal. gondolkozz úgy hogy zárd ki ezt a konfliktust és csak a jövődre gondolj. pl hosszú távon is együtt tudsz éli a barátoddal? akkoris vele akarsz majd élni ha anyukáddal kibékültél? el tudod tartani magad? boldog leszel igy?
gondolom mostanra már te is tudod a választ
Azért ne költözz oda a barátodhoz, mert anyukád otthon kiabál! Könnyen kerülhetsz csöbörből vödörbe. Az összeköltözéshez az nagyon kevés, hogy otthon sz.ar, és szabadulnál. (Így szoktak kezdődni a rossz házasságok.) Mióta vagytok együtt? Dolgoztok?
Akár dolgozol, akár tanulsz még, elég érdekes, hogy 20 évesen megszabja, mikor találkozhatsz a barátoddal. Oké, hogy "az ő kenyerét eszed" stb., de ilyesmibe már nem szoktak egy 20 évesnek beleszólni. Próbáld vele megértetni, hogy dolgozol (adj haza pénzt) illetve tanulsz rendesen, de a párkapcsolatod a Te dolgod.
Ha a "hétvégén haza se jövök" azt jelenti, hogy egyetemista vagy, akkor azt tudom neked tanácsolni, hogy még egyetemista korodban kezdd el lazítani a kapcsolatot, különönsen akkor, ha nagyon erősen kontrolláló szüleid vannak.
Én egyetemistaként 250 km-re jártam, durva szüleim voltak, a koli volt az otthonom. Minél durvább lett otthon a helyzetm annél keményebb lettem velük én is. Egyetem végére fél évente egyszer menten haza, amikor megint állt a bál, nem volt fűtés, víz stb., ment az ordítozás stb., akkor azt csináltam hogy pénteken este mentem, összepakoltam, ami kellett és szombaton reggel az első busszal mentem vissza a koliba. Negyedéves koromtól jártam a párommal, aki ma a férjem.
Akár tanulsz, akár dolgozol, HARCOLJ magadért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!