Van-e arra megoldás, hogy elköltözzek otthonról? 16 éves vagyok de már egyszerüen nem tudok itthon lenni a folytonos kiabálás és kötöszködés végett. A barátomékhoz költöznék de apám nem enged csak ha betöltöm a 18-at. Van -e erre megoldás?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 15:23
1/8 anonim válasza:
Nincs. Kiskorú vagy, a szüleid felelnek érted. Ha elszöknél a barátodékhoz a rendőrség visszavinne.
2/8 anonim válasza:
Erre az a megoldás,hogy vagy megvárod amíg 18 leszel,vagy belevágsz és vagy sikerül,vagy nem! Ha eljössz otthonról és a szüleid bejelentik a gyámügynél,akkor bármikor visszavihetnek. De ha nem szólnak,akkor semmi baj. De harag lesz belőle!
3/8 anonim válasza:
Igen, kérheted, hogy állami gondozásba vegyenek. Ilyenre van mód, egyszer hallottam egy 16 éves srácról, aki ezt kérelmezte, mert alkoholisták voltak a szülei és rossz volt alapból is a légkör otthon. Így arra a 2 évre intézetbe került. De tudnod kell, utána onnan távozni kell, adnak egy egyszeri pénzt elindulásnak de annyi.
4/8 anonim válasza:
16éves vagy lázadó.Ennyiből nem jön le miért kiabálnak veled.Gondolod a barátodék szülei majd csak úgy eltartanak?Addig vagy jó helyen amig otthon vagy.ne akarj olyan hamar nagylány enni,még kislány vagy.Élvezd ki a diák éveid,tanulj.Magadba is nézd meg mi a hiba,ne csak apádékba.Majd eljön az az idő is amikor mehetsz a barátodhoz lakni,még meg is unod....
5/8 anonim válasza:
Biztosan el szeretnél költözni otthonról?
Azt nem irtad, hogy miért van probléma?
Ne tedd, mert évek múlva megbánhatod. Ha van is barátod nem biztos, hogy mindig veled akar lenni.
6/8 A kérdező kommentje:
A barátom szülei szivesen fogadnának. Nem csak a kiabálásról van szó hanem arról hogy van amikor nibcs itthon enni való hetekig de a sör mindig bent van a hűtőbe és ha össze veszünk minden féle utca lánynak lehord meg fe.yeget veréssel. Mindig én takarítok ki mert ö gépezik minden nap. és ugymond lelki terorba tart minden nap sirok már alig bírom.
2012. febr. 27. 20:40
7/8 anonim válasza:
Szerintem ne gondolkozz,menekulj.
8/8 anonim válasza:
16 évesen meg se próbálj elköltözni. Fiatal vagy még kiskorú. A szökésen pedig ne is gondolkodj mert azt hiszik bekattantál meg alapból visszavinnének a rendőrök. Ha pedig zavar a folytonos veszekedés idéző jelesen hívd össze a családodat és közöld velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!