Hogy maradjak itthon? Hogy vegyem rá anyut?
Nagyon nincs kedvem bemenni ,úgyérzem a torkom kicsit kapar is.Pont egy hónapja voltam beteg de akkor tényleg viszont most olyan jó lenne,mert akkor márcsak egy hetet kéne menni és tavaszi szünet.Aki csak szentszövegelni akar az NE írjon
or
első kösz ezt a hasznos választ
második: ez nálunk úgy megy hogy anyunak elmondom hogy szarul vagyok és ha megengedi hogy itthon maradjak akkor az orvost hívja és mondunk neki valamit ő mindig kiír hálaégnek
Menj a wcbe és erőlterd a hányást.Tudom,hogy undorító,de már csak ez a megoldás maradt.Aztán "hányás" után mondhatnád,hogy kavarog a gyomrod,szédelegsz.Most úgyis hasmenés-hányás járvány van.Legalábbis mifelénk.
Sajnos,jobb ötletem már nincs.Illetve egy,az ha anyukád elé állnál és elmondanád,hogy nincs kedved suliba menni,de szerintem nem mennél vele sokra.
Menj a wcbe és erőltesd a hányást.Tudom,hogy undorító,de már csak ez a megoldás maradt.Aztán "hányás" után mondhatnád,hogy kavarog a gyomrod,szédelegsz.Most úgyis hasmenés-hányás járvány van.Legalábbis mifelénk.
Sajnos,jobb ötletem már nincs.Illetve egy,az ha anyukád elé állnál és elmondanád,hogy nincs kedved suliba menni,de szerintem nem mennél vele sokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!