Maradjak itthon anyuval, vagy tanuljak?
Amit az első írt, nagyon jó ötlet. Esetleg valami közeli rokonnak is beszélhetnétek, hogy időnként tudna-e segíteni, mikor nagyon sokat kell tanulnod. De a házi ápolás is jó ötlet!
A tanulást szerintem ne halogasd. Egy év sok idő, ki tudja mi történik addig. Lehet, hogy egy év múlva nem lenne lehetőséged az érettségire.
16/L
Attól, hogy külföldön volt a műtét, itthon igényelhettek tényleg ápolót, az időseknek is lehet ilyet kérni, szerintem a műtött "betegeknek" is... Egyébként ne legyen büszke ilyet elfogadni, mert neked tanulnod kell, és ő is tudja szerintem, hogy egyedül nem tudja ellátni magát.... És oké, lehet, hogy egy kézzel is meg lehet csinálni sok dolgot, viszont ha friss a seb, vagy bármi, akkor az attól fájhat, feszülhet, ami megint sok mindenben megakadályozza... Beszéld át vele ezt a megoldást, mert neked sem szabad halogatni a tanulást, ma már érettségi és stb nélkül szerintem nem lehet élni sajnos..:S És ha van ez a megoldás, akkor meg végképp nem lenne szabad hagyni elúszni, és neki sem lenne kellemetlen érzés, hogy otthon maradtál miatta... Édesapád, vagy testvéred nincs, aki még tudna ebben segíteni? Esetleg egy nagymama, nagybácsi, valaki, aki egészséges, (gondolok itt fiatalasabbra, mert azért csak ne a 90 éves nagyit rángassuk) és ráér?
Bár szerintem még mindig az ápoló a legjobb megoldás, beszéld meg vele:)
Így anyukád gondolom dolgozni se nagyon tud. Ha most nem tanulsz, akkor neked sem lesz jó állásod, mihez fogtok kezdneni?
Az eslővel eggyet értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!