Hogy maradjak itthon? Hogy vegyem rá anyut?
Figyelt kérdés
Nagyon nincs kedvem bemenni ,úgyérzem a torkom kicsit kapar is.Pont egy hónapja voltam beteg de akkor tényleg viszont most olyan jó lenne,mert akkor márcsak egy hetet kéne menni és tavaszi szünet.Aki csak szentszövegelni akar az NE írjon
or
2012. márc. 19. 06:59
11/28 anonim válasza:
műveltségből 5-ös vagy! grat.
13/28 A kérdező kommentje:
nem baj köszi :)
2012. márc. 19. 07:31
15/28 A kérdező kommentje:
10 re kell mennem szóval még van időm :D
2012. márc. 19. 07:36
16/28 A kérdező kommentje:
épp lázat mérek hátha magától lesz valami... de eddig csak 36.9
2012. márc. 19. 07:38
17/28 anonim válasza:
10re? Ó,időmilliomos vagy!:) Addig még le is betegethetsz.Egy hányás-hasmenés belefér.Igyál meg kb fél liter (vagy akár többet is) langyos vizet.Az átmos.Igazi hasmenésed lesz,mellékhatás nélkül.
18/28 A kérdező kommentje:
na már hurutosan is köhögök.Lehet hogy megfáztam?Tegnap egy nagyon vékony szövetkabátba voltam ami pont a mellkasomnál nyitott.Megfáztam? de akkor miért nincs láz?
2012. márc. 19. 08:04
19/28 anonim válasza:
A köhögéshez nem társul kötelezően láz.Ha hurutosan köhögsz és még kicsit erőltetsz rajt (futsz,ugrálsz,stb),akkor szerintem anyukád megenyhül.
20/28 A kérdező kommentje:
na mostmeg elment itthonról gondolom tudja mire készülök. de utálom hogy ilyen
2012. márc. 19. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!