Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor azért maradjak...

Most akkor azért maradjak otthon mert neki (k) sz. Ar?

Figyelt kérdés

26 éves leszek a nyáron. Két hónap mulva költözöm el itthonról. Anyám és a testvérem megkeseríti az utolsó hónapokat is,és mindenhol lejáratnak hogy én cserbemn hagyom őket.

18 éves korom óta dolgozoma fizetésem nagy részét leadtam h megtudjunk élni és törleszten ia hiteleket. van barátom,már 2 éve gyereket szeretnék. De nem akarják megérteni h miért akarok elmenni. Mikor kéne családot alapítanom,és önnálósodnom?

Baromi rossz h minden honnan azt hallom a vissza h hálátlan vagyok,mert anyukám tele van adósággal,meg tesómnak milyen nehéz egyedül a kisgyerekkel-és én nem segítek. Eddig segítettem. Szeretném végre én is élni az életem. nem én tehetek arról h a lakáshitel így megemelkedett,vagy h a tesóm egyedül maradt a kisgyerekkel. De én is akarok már végre önállóan él,családot,stb... Olyan nagy baj ez?

2012. febr. 27. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj ez. De miért nem mondod meg szüleidnek ezt ahogy te leírtad? Okés, hogy felneveltek meg minden, de azért te is szeretnéd élni az életed. jogos részedről a felháborodás szerintem:)
2012. febr. 27. 15:17
 2/8 A kérdező kommentje:
a vicc az hogy már többször bejelentettem hogy 25 évbes kroomra ha lesz pasim,ha nem akkor is el fogok költözni,mert élni akarom a saját életem. Már decemberbe is mondtam hogy az idén költözni fogok mindenképp... erre most beállítják hogy én vagyok a bunkó aki soha nem segítet
2012. febr. 27. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz döntés, de szerintem ne hagyd, hogy rád telepedjenek! Nagy szó, hogy eddig segítettél nekik, inkább hálásnak kéne lenniük. Teljesen természetes, ha ennyi idősen már saját családot szeretnél.

Gondolom, ezek után is segíted majd őket, ahogy tudod, úgyhogy nem értem, miért vannak úgy oda. Amúgy is furcsa, hogy téged neveznek hálátlannak, amikor eddig is sokat segítettél.

2012. febr. 27. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd magad.

Velem is megpróbálta ugyanezt anyám,próbált lelkileg zsarolni,egy ideig hagytam is magam,hülye mód nevemre vettem fel nekik hitelt is.

Most is azt nyögöm,de szerencsére már tőlük szabadon.

Azóta boldogabb vagyok.

És érdekes módon megvannak nélkülem,csak kevesebb jut cigire,hülyeségre.

25/N

2012. febr. 27. 16:10
 5/8 anonim válasza:
100%
ezt meg kell érteniük!!!felnőtt nőtt nő vagy és önálló életet, család akarsz...ez érhető.szerintem ezt mond el nekik...mifelénk inkább azokra néznek csúnyán akik még 25 évesen az anyjuk nyakán laknak és nem akarnak önállósodni... én 19 éves koromtól önállóan élek és nem abban a városban ahol a szüleim laknak...egyedül kezdem bérelni a lakást és dolgoztam. anyum büszke volt arra hogy 20 évesen önállóan élek....mára már a párommal lakom és családot tervezünk. sok sikert a továbbiakhoz!
2012. márc. 3. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Nálam pont ilyen szülők miatt ment tönkre közel tíz éves házasság.Csupán annyi volt a gond, hogy a feleségem nem tudta mit akar, nem szertett eléggé, nem volt önbizalma.

Egy valamit utdni kell. Nem élhetsz mindig a szüleiddel. Másrészt nem tehetsz az ő életükről. Téged csupán a pénzedért szertnek ,nem másért. Ez csupán belátás kérdése. Arra készülj föl, hogy sok harcot meg kell vívnod és rá is mehet az életed és a párodé is.

2012. márc. 3. 16:07
 7/8 anonim válasza:
Nyaljon vissza a fagyi: Mondd nekik,hogy te megtettél minden tőled telhetőt eddig,de ezek szerint ők még így is ilyen rossz véleménnyel vannak rólad,akkor hát tényleg jobb lesz,ha nem élsz a nyakukon..!;) Ennyivel le kéne zárnod a dolgot (és egy darabig tényleg semmit nem segíteni),később úgyis rájönnek,hogy mennyivel jobb volt,ameddig ott voltál nekik kéznél! Nekem ez bejött..:D
2012. márc. 3. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben a szülőre lehet mondani hogy élősködő.Örüljön anyád hogy eddig istápoltad.
2012. márc. 3. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!