Most akkor azért maradjak otthon mert neki (k) sz. Ar?
26 éves leszek a nyáron. Két hónap mulva költözöm el itthonról. Anyám és a testvérem megkeseríti az utolsó hónapokat is,és mindenhol lejáratnak hogy én cserbemn hagyom őket.
18 éves korom óta dolgozoma fizetésem nagy részét leadtam h megtudjunk élni és törleszten ia hiteleket. van barátom,már 2 éve gyereket szeretnék. De nem akarják megérteni h miért akarok elmenni. Mikor kéne családot alapítanom,és önnálósodnom?
Baromi rossz h minden honnan azt hallom a vissza h hálátlan vagyok,mert anyukám tele van adósággal,meg tesómnak milyen nehéz egyedül a kisgyerekkel-és én nem segítek. Eddig segítettem. Szeretném végre én is élni az életem. nem én tehetek arról h a lakáshitel így megemelkedett,vagy h a tesóm egyedül maradt a kisgyerekkel. De én is akarok már végre önállóan él,családot,stb... Olyan nagy baj ez?
Nehéz döntés, de szerintem ne hagyd, hogy rád telepedjenek! Nagy szó, hogy eddig segítettél nekik, inkább hálásnak kéne lenniük. Teljesen természetes, ha ennyi idősen már saját családot szeretnél.
Gondolom, ezek után is segíted majd őket, ahogy tudod, úgyhogy nem értem, miért vannak úgy oda. Amúgy is furcsa, hogy téged neveznek hálátlannak, amikor eddig is sokat segítettél.
Ne hagyd magad.
Velem is megpróbálta ugyanezt anyám,próbált lelkileg zsarolni,egy ideig hagytam is magam,hülye mód nevemre vettem fel nekik hitelt is.
Most is azt nyögöm,de szerencsére már tőlük szabadon.
Azóta boldogabb vagyok.
És érdekes módon megvannak nélkülem,csak kevesebb jut cigire,hülyeségre.
25/N
Nálam pont ilyen szülők miatt ment tönkre közel tíz éves házasság.Csupán annyi volt a gond, hogy a feleségem nem tudta mit akar, nem szertett eléggé, nem volt önbizalma.
Egy valamit utdni kell. Nem élhetsz mindig a szüleiddel. Másrészt nem tehetsz az ő életükről. Téged csupán a pénzedért szertnek ,nem másért. Ez csupán belátás kérdése. Arra készülj föl, hogy sok harcot meg kell vívnod és rá is mehet az életed és a párodé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!