Menjek így táborba, vagy maradjak otthon és menjek fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
Hát, a kérdés fura ebben a kategóriában, de végülis ez a témája. Szóval, nagyon fáj a fogam. Mivel most hosszúhétvége lesz, mert hétfőn pünkösd, így senki nem fogad ma(pénteken) már. De legközelebb kedden tudnék menni fogdokihoz, de hétfőn 5 napos táborba kellene mennem. 15 ezer forintba került, és már rengeteg dolgot vásároltunk hozzá, és persze hónapok óta várom, hogy eljöjjön ez a nap. El szeretnék menni, de anyu nagyon ideges és egyész héten rosszul lenne azért hogy valyon mi lehet velem...:S Mondtam neki, hogy megleszek valahogy, megpróbálok másra gondolni, de akkoris el akarok menni. És most nem tudom hogy mi lenne jobb, maradjak otthon és menjek kedden fogdokihoz, vagy menjek táborba? De mivan ha a táborba mégjobban elkezd fájni a fogam, és beledöglök? Viszek magammal Cataflamot, de abból csak 2db-t szedhetek be 1 nap, szóval nem tudom hogy mi lesz velem. Valami tipp, hogy mit tegyek? Esetleg valami házi praktika amivel el tudnám egy kis ideig múlasztani a fogfájást? Nagyon hálás lennék érte. :) Amúgy anyukám minden körzetünkben lévő fogorvost, magánorvost felhívott akit csak ismert. És mindenki ki van kapcsolva, vagy éppen elutazott. :S SEGÍTSETEK NEKEM! :((2011. jún. 10. 13:20
1/6 anonim válasza:
Dehogy nem fogadnak.
Még ünnepnapokon is, meg éjszaka is el lehet menni ügyeletes fogászatokra
3/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal.
Még azt is kipróbálhatod, hogy azon az oldalon ahol fáj a fogad rágcsálj szegfűszeget.
4/6 A kérdező kommentje:
Hiába, tényleg nem tudom most megcsináltatni, mert a környéken ahol én lakok, ott nincs ügyeletes fogászat. Komáromn Esztergom megyében lakom, és itt a közelben nem nagyon van. Dorogon is azt mondták hogy mivel nem Dorogon lakok így nem csinálhatják meg. Max. Budapesten van, de az nekem 1 órás utazás...:S Szóval, nincs megoldás. Valami más egyéb ötlet?? :S
2011. jún. 10. 17:19
5/6 anonim válasza:
Házi praktika erre nincs.
Vagy elutazol Pestre vagy megkockáztatod a tábort vagy kedden mész el dokihoz.
6/6 anonim válasza:
Menj el kedd reggel a fogorvoshoz, és egy napos késéssel a táborba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!