Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek elköltözzek vagy...

Mit tegyek elköltözzek vagy maradjak? 20/L

Figyelt kérdés
anyukámmal már 1 hete veszekszűnk egyre durvábban mint ma is,már barátommal is veszekedett.Megtiltotta hogy vasárnap is talizunk,én nem maradhatok vasárnapig és ő sem jöhet le hozzám.1 héten csak pénteken és szombaton talizhatunk máskor nem.Ez nem tetszik nekűnk és mondta barátom hogy költözzek le hozzá.Ahogy ma kiabált velem anyám elgondolkodtam rajta hogy a hétvégén haza se jövök.

2012. ápr. 19. 20:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ez tévedés. Az ember szakíthat a szüleivel, ha azok rossz szülők. Én is ezt tettem, és ismerek több embertt, aki hasonlóan a talpára állt.

Volt egy kedves ismerősöm, aki 14 éves korában elköltözött otthonról, az anyja alkesz volt, az apja egy állat, maga tartotta el magát. Gimibe járt, éjjel pék volt egy pékségben, aztán jogra járt és most ügyvéd. Mindent, de mindent a maga erejéből.

Így is lehet, ha annyira lehetetlen szüleid vannak.

2012. ápr. 19. 21:10
 12/21 A kérdező kommentje:
ezt én is mondtam a barátomnak hogy várjuk meg a suli végét,úgy is lesznek még hosszú hétvégek már csak pár hét van,nővérem is elköltözött már lassan 4 éve,akkor ő is azért mert állándóan veszekedtek ugyanígy kezdődött,és nem is beszélnek egymással.Nem tudom mit tegyek,ha elköltözzök 1 szó nélkűl ki tudja mi lesz?!és a párkapcsolatommal is :( a barátom anyukája nagyon szeret és mondta hogy bármikor mehetek amikor csak szeretnék.
2012. ápr. 19. 21:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy anyukád ki akar lökni a fészekből, de ha sokáig tanulni akarsz, akkor ne hagyd magad. Idén végzel, vagy még van pár év hátra? Nyáron esetleg közösen elmehetnétek a pároddal külföldre dolgozni. Vannak diákszervezetek, akik segítenek is ebben.
2012. ápr. 19. 21:16
 14/21 A kérdező kommentje:
anyukám egyedűl nevel mióta megszűlettem,apukámmal már 1 éve nem beszélek,bár nem apámra haragszok hanem az élettársára mert mindenbe beleszólt így apámon csattant az ostor,és amit még nem említettem nővérem nagyimhoz költözött így anyukám nem beszél az anyukájával,1 darabig ment az a játék hogy én voltam az "összekötő" nagyim plusz nővérem és anyukám közt meg ugyanígy apámmal is,mindenkitől mindent halottam aztán megszakat apámmal a kapcsolat,nagyimmal beszélek meg nővéremmel is igaz már ritkábban most meg már ez is,szétesik az egész család
2012. ápr. 19. 21:25
 15/21 A kérdező kommentje:
van egy pék-cukrász szakmám most éretségin vagyok,van még 2 évem,már nyári munka után is nézzek
2012. ápr. 19. 21:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha még tanulsz, akkor a barátod, meg az ő szülei fognak eltartani?
2012. ápr. 19. 21:40
 17/21 A kérdező kommentje:
hát ez az kedves utolsó!ez is az egyik főgond ami miatt töröm a fejem
2012. ápr. 19. 21:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezen felesleges gondolkodnod. Mivel saját jövedelmed nincs más nyakára mennél. El várnád, hogy a barátodék tartsanak el? És mi lenne ha a barátoddal összevesznétek. Addigra a most rossz viszonyod még jobban elmérgesedne és nem tudnál hová haza menni!
2012. ápr. 19. 21:56
 19/21 A kérdező kommentje:
ezt is nagyon jól tudom,az is megfordult a fejembe h csak pár napra megyek le nem véglegesen
2012. ápr. 19. 22:04
 20/21 A kérdező kommentje:
akkor az lenne a legjobb ha maradnék itthon?és majd legunykszik,megunja a veszekedést?
2012. ápr. 19. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!