Elvált férfiak házasodnátok újra?
Ha igen akkor miért, ha nem akkor miért nem?
És ha lehet akkor tényleg csak elvált férfiak válaszoljanak, más úgyse tudja erre a választ.
Apám 3-szor is házasodott. Én egyszer sem fogok az biztos.
16/L
apám újranősült, bár sztem csak az új feleségével közös gyerek miatt.
anyámmal való házassága nem sikerült valami hosszú életűre, ami jobb is. ő lépett le, és én sem érdekeltem különösebben. talán még éretlen volt hozzá.
emiatt én sem szeretnék férjhez menni, pláne nem fiatalon. amikor kérdezgetik a népek, h mikor lesz az esküvő, akkor csak annyit mondok, hogy majd a gyerek 5. születésnapján :) ezzel mindenki le van rázva, és talán ha annyi ideig együtt maradunk, akkor már nem gondolja meg magát egyikünk sem.
de ha egy mód van rá, akkor nem ragaszkodom a papírhoz, nem szeretnék egy olyan ígéretet tenni, aminek nem tudom garantálni a betartását.
Úgyis a nők döntik el?
A gyenge akaratú férfi mellett biztosan.
Hiszen arra rá lehet telepedni, zsarolni, irányítani, rávenni hülyeségekre. Aztán meg hisztizni, hogy mekkora papucs az ember.
Az erős akaratú férfitől pedig menekülnek, mert "az a mocskos féreg nem hajlandó úgy élni, azt csinálni, amit én akarok"...
Hát... nem én vagyok az, aki meg fogja fejteni a női lélek működését...
36f
Pontosan ez a tapasztalat, kép alakult ki bennem is az eddigi életem során!
Gyerekként, fiatalként azt gondoltam, hogy a párkapcsolat, a család lesz mindig az az egyetlen hely, ahol nem kell majd agyalni, taktikázni, kombinálni, hátulról jövő dolgokra számítani. De nagyot kellett csalódnom. Ugyanazt tapasztaltam meg, amit az előttem lévő leírt. A folytonos tesztelgetés, határok feszegetése, a reakcióim bírálása. Ha engedtem, papucsféreg voltam. Ha nem, akkor érzéketlen utolsó szardarabka.
Hát, gyerekként közel sem ez a kép élt a fejemben.
A párkapcsolat NEM menedék, sőt...
Az utolsó két válaszolótól kérdezném, hogy eszükbe jutott-e már, hogy nem biztos, hogy a párkapcsolatokkal van a baj, hanem egyszerűen őket sz.r emberekkel hozta össze a balsorsuk vmiért?
Azt meg a többség elfelejtette említeni, hogy a házasság kölcsönhatás elven működik, ha működik.
Nem akarok nagyon eltérni a kérdéstől. Én amúgy nőként utálom a nők nagy részét, szóval valahol meg is értem a válaszokat, viszont a maroknyi "használható" nőtársam nevében mégiscsak próbálom a renomét megmenteni.
Persze, lehet, hogy nem minden nő ilyen.
De az "ilyenek" elérték, hogy ne legyek már kíváncsi egyikre sem, egyiknek se írjam alá soha többé a "hülye vagyok" papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!