Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tennétek a helyemben? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Ha ti már házasodnátok, családot alapítanátok, de a párotok még nem.

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a párommal. Én már szeretném ha megkérné a kezem, de ő még nagyon nem akar házasodni. Azt mondta, hogy még 5 évig biztos nem. Még nem érzi magát érettnek rá, hogy eldöntse kivel akar örökké együtt lenni. Ez engem zavar, de nem akarok vele szakítani, mert én már vele képzelem el a jövőmet.Egyszer már összevesztünk ez miatt, és mondtam, hogy költözzön el és szakítsunk. De azt mondta, hogy ő azt nem akarja, csak házasodni nem akar. Én 28 éves vagyok ő 27.
2014. jún. 18. 12:19
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
10%
Érthető a kérdező aggodalma, de talán túl szigorúak vagytok a párjával:) Ti még nem voltatok úgy, hogy valamit halogattatok? Nem rossz szándékból, hanem mert még időt szerettetek volna? Hogy még nem voltatok rá készen? Itt nem a párkapcsolatra nem áll készen a srác, hiszen hűségesen szereti 6 éve a párját! /És ez fontosabb, mint a házassági anyakönyvi kivonat/ Hanem a házasságra és gyerekre! Nekem ez a megfontolt hozzáállás sokkal szimpatikusabb, mint aki 1 év múlva mindenbe belevág, aztán 2 év múlva elválnak. Állítom, hogy az ilyen megfontolt emberből lesz később a legjobb férj és a legjobb apa. Kiéli magát, mielőtt magára veszi a családfő felelős szerepét. Erőltetni meg nem lehet az ilyet! A kérdezőnek meg kellene bíznia annyira a párjában, hogy tudja, hogy a másik nem csak játszik vele. Ha nem bízik, akkor szakítson, de ne a srác halogatása miatt, hanem mert akkor nem illenek össze, vagy mert a megérzésének oka van.
2014. jún. 18. 12:58
 12/39 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is az a megoldás, ha keresel valaki mást, akivel klappoltok, és akár 2 év múlva már babád is lehet. Vagy megérti a párod, hogy ez neked fontos így 6 év után, és már nem leszel fiatalabb. Ha nem fogja fel és nem akar elvenni, nem érdemes vele kínlódni.
2014. jún. 18. 13:00
 13/39 anonim ***** válasza:
83%

" Még nem érzi magát érettnek rá, hogy eldöntse kivel akar örökké együtt lenni. "

Itt lehet azt mondani, hogy akkor cuccolhat kifelé.

2014. jún. 18. 13:36
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

32 évesen sem lesz valaki sokkal érettebb, mint 27 évesen, ráadásul mögöttetek már van hat hosszú év.

Mit csinálsz, ha öt év múlva azt mondaná neked, hogy még újabb öt évre van szüksége vagy rájött, hogy neki esze ágában sincs házasodni?

Ha számodra fontos a házasság, akkor vagy megbeszélitek és rövid időn belül összeházasodtok a pároddal, vagy keresned kellene valaki mást. Vagy éltek úgy mint eddig.

2014. jún. 18. 13:41
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

5 évig még biztos nem...

tehát nem garancia arra,hogy mához kerek 5 évre rajtad fehér ruha lesz...

Gyereket mikor akar?

2014. jún. 18. 13:44
 16/39 anonim ***** válasza:
89%

"Még nem érzi magát érettnek rá, hogy eldöntse kivel akar örökké együtt lenni"

Ha 6 ev utan, 27 evesen ezt mondja neked minden kerteles nelkul, akkor abbol szerintem illene ertened. Ez konkretan azt jelenti, hogy abban mar biztos hogy nem veled akarja leelni az eletet, csak meg nem tudja hogy kivel, es amig ezt kitalalja, addig jo vagy neki te is. Lassan amugy is itt a magikus hetedik ev, amikor a legtobb szakitas tortenik, hasznald ki es tedd ki a szuret.

Lassan 30 eves vagy mire kellene meg varnod? Mar most is kezdesz kicsuszni az idobol ha gyereket akarsz, mert ha most allsz neki keresgetni, akkor is leszel jo esetben 33-34, mire nyugodt szivvel bevallalhatod a gyereket.

Persze maradhatsz is uyg ahogy most vagy, varhatsz tovabb, aztan 5 ev mulva majd megint az lesz hogy meg 5 ev, aztan meg mar olyan mindegy.

A helyedben lepnek.

38F

2014. jún. 18. 13:47
 17/39 anonim ***** válasza:
55%

Fiatal hozzád.

30 alatt sok pasi nem akar még házasságot meg gyereket. A lányok viszont 25 fölött már késznek érzik magukat erre. Ez csak átlag, de nálunk pl. pont így van. Én 8 évvel vagyok fiatalabb a jelenlegi páromnál, aki nemrég megkérte a kezem. Soha senkivel nem volt még ilyen jó kapcsolatom. Egyszer (még 6 évvel ez előtt) próbálkoztam nálam 1 évvel fiatalabbal, de fölösleges volt. Nem törvényszerű, de általában a nők picit előrébb járnak felelősségvállalás terén, mint a pasik. Általában. Mi ebbe az átlagba tartozunk párommal.

Szerintem se várj rá.

2014. jún. 18. 13:53
 18/39 anonim ***** válasza:
87%

Még nem érzi magát érettnek rá, hogy eldöntse kivel akar örökké együtt lenni.

lefordítom: nem te vagy az igazi,addig jó vagy amig nem találom meg.

ha te lennél,akkor olyasmit mondana amit nekem mondott egyszer egy fiú mikor szerelmet vallott: velem akar mindig lenni,35 éves kora előtt viszont nem nősül de csak azért nem mert ő akkor akar gyereket és addig még van sok dolga/egyetem,családi cég átvétele stb/

sajnos nálatok az érzelmekkel van probléma. ne vesztegesd az idődet!

2014. jún. 18. 13:56
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

17-es válaszához:

Fiatal helyett inkább gyerekest mondanék.

A lányok kétségkívül hamarabb érnek, de azért a húszas éveik második felére a fiúknak is illene utolérni őket.

2014. jún. 18. 13:57
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Az alapvető probléma, hogy nem a családalapítást halogatná, hanem annak eldöntését, hogy Te lennél az a nő, akivel összekötné az életét. Ezt meg még a szemedbe is mondta. 6 év után, ennyi idősen nekem nem kellett volna többet magyarázkodjon, mehetett volna a halál f...ára. Amíg nincs ló, a szamár is megteszi neki, persze, hogy nem akart szakítani. Majd ha belebotlik az álomnőjébe, akkor fogsz repülni, de olyan gyorsan, hogy pislogni se lesz időd, aztán mélázhatsz azon, hogy végülis megmondta, hogy nem te vagy neki az igazi, és csak az időt húztátok, hogy hátha mégis meggondolja magát.
2014. jún. 18. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!