Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Ha ti már házasodnátok, családot alapítanátok, de a párotok még nem.
Sajnos azt kell mondanom, más az életről az elképzelésetek.
Ne várj még öt évet! Kifutsz az időből, párod meg pont hogy időt akar nyerni. Beszéljétek meg. Ha nem tudtok közös nevezőre jutni, ne rabolja tovább az idődet!
Ha neked fontos a házasság, lépned kell! Ő soha nem fog elvenni. Ő a tipikus majd, majd.......
Vagy te mondasz le érte a házasságról!
Döntened, neked kell!
Szerintem mond el konkrétan, hogy te nem akarsz azon streszelni később, hogy össze jön e a baba vagy sem.
Próbáld vele megbeszélni, hogy házaodjatok jövőre utána pedig elkezdtek próbálkozni. Mi is így voltunk, párom még nem mert tovább lépni, de már azóta volt lánykérés és jövőre esküvő. Ha nem megy bele és átsem gondolja akkor sajnos tényleg elkell döntsd mennyire szereted őt. Szereted e annyira, hogy lehet csak 8-10 év múlva lesz kisbabád
Szerintem teljesen reális, hogy már családot szeretnél. 5 év múlva 33 leszel. Ki tudja, hogy akkor mennyire fog sikerülni a teherbeesés. Nem mindenkinél sikerül pár hónap alatt.
Párodnak mi az az ok, ami miatt nem akarja? Ha lenne hamarosan esküvő, akkor pár év és jöhetne a baba, nyilván nem kötelező már holnap a babaprojektbe is belevágni.
De nekem nagyon távoli, hogy majd csak 5 év múlva kezdenétek el a lánykérést, házasságot, stb.
Nyilván, ha 20 évesek lennétek, akkor más lenne a helyzet.
Ráadásul elég régóta együtt vagytok ahhoz, hogy már kiismerhettétek egymást.
Nekem fura, ha veled képzeli el a jövőt, akkor mire vár? Vagy kire?
Ha szeret és veled tervezi a jövőt, akkor be kell látnia, hogy nem 33 évesen ideális babát tervezni. Ha már most is minden rendelkezésre áll, stabil kapcsolat, munka, stb.
És mi a garancia arra, hogy majd 5-6-x év múlva akarja? Semmi.
Én kivártam, és nem bántam meg. 7 év után házasodtunk és rögtön teherbe is estem, előtte együtt éltünk már. Akkor én 33 voltam, férjem 39. 4 éves a kicsi és nagyon boldogok vagyunk együtt. :)
Persze elsülhetett volna másképp is, hogy ő elhagy, én épp kifutottam volna az időből.... De anno úgy gondoltam, olyan jó a kapcsolatunk, hogy inkább elfogadom az elképzelését és élek vele élettársként gyerek nélkül. Mert arra sem volt biztosíték, hogy találok mást, akit így szeretek. Vagy mi lett volna, ha elhagyom és sosem születik gyerekem mégsem? Szóval mindenképp lehet kockázat benne. Hallgass a szívedre:)
"Még nem érzi magát érettnek rá, hogy eldöntse kivel akar örökké együtt lenni."
Na ez bőven elég indok arra, hogy ne pazarolj el még x évet, szerintem. Az egy dolog, hogy a családalapítással még várna, de abban sem biztos, hogy TÉGED akar.
"Még nem érzi magát érettnek rá, hogy eldöntse kivel akar örökké együtt lenni."
Na, ez az a mondat, ami elárulja, hogy azért nem akarja, hogy szakítsatok, mert most éppen jó vagy, jobb, mint egyedül, olyan eget verő probléma nincs veled, ami miatt ne lennél most per pillanat jó társ, de arra nem vagy elég jó, hogy elkötelezze magát veled. 6 év után, ennyi idősen azért már illene eldönteni, hogy megállapodna-e veled, vagy sem. ha már veszekedtetek is miatta, akkor meg végképp. Fogadd el, hogy ennek az embernek Te nem vagy elég, nem veled tervezi az életét, vagy csak szimplán fiatalnak érzi magát, hogy megnősüljön, mert még másra vágyik, másokra. Tegyél magadnak egy szívességet, és ne ringasd magad hiú ábrándokba Most még nem vagy elkésve semmivel,de több évet ne pazarolj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!