Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Ha ti már házasodnátok, családot alapítanátok, de a párotok még nem.
itt nem a kor a probléma hanem az érzelmek!
férjem az exével 3 évig volt együtt,esze ágában sem volt nősülni,gyereket vállalni,de még összeköltözni sem. ő is fogta mindenre. azután megismerkedtünk,pár hét mulva szkítottak,összejöttünk,összeköltöztünk. ő akkor volt 25. most 34. 8 éves házasok vagyunk és 3 gyerekünk van
de tudok más példát is:én exem csak halogatott mindent,ősszeköltözni sem akart.majd ekkor majd akkor. kiléptem a kapcsolatból pedig akkor azt képzeltem ő az igazi-ma már tudom h az az igazi akinek én is az igazi vagyok,ez egyoldalúan nem egy- és most csodás életem van. ő pedig lassan 40 évesen is úgy él mint 20 évesen: bulik,utazás,csajok.. van aki ilyen típus de lehet h csak nem találta meg még őp sem az igazit.
nézd,ha az igazival vagy akkor a kapcsolatotok halad előre. időről időre fejlődik. ti sehová nem jutottatok. te mennél előre ő nem . kár várni. nehéz a szakítás én is szenvedtem vagy másfél évig de aztán! légy erős és lépj!
Hat éve vagytok együtt és még nem tudott dönteni arról, hogy veled jó-e neki? Ne haragudj, ez megalázó.
Én a helyedben egy utolsó kérdést feltennék neki, döntse el, hogy mit szeretne. Mivel neked fontos a normális kapcsolat, vagyis a házasság és a gyermekvállalás, ezért gondolja végig, hogy vállalja-e veled, vagy nem. Ha nem, akkor tényleg viszontlátásra, és sok sikert egy ennél tökösebb férfihez. Ha vállalja, akkor tegyen is lépéseket!
De tovább ne húzzátok az időt.
Én is voltam ilyen helyzetben és kiléptem 4 éves kapcsolatból. A vicces, hogy az első randijaink egyikén beszélgettünk ilyenekről, hogy jövőbeni elképzelések, gyerekek stb., akkor kijelentette, hogy teljes mértékben családcentrikus. Aztán teltek az évek és nem történt semmi, még csak össze sem költöztünk, pedig mehettünk volna hova (nem a szülőkhöz), nem voltunk fiatalok és dolgoztunk is mindketten. Amikor időnként beszélgetést próbáltam kezdeményezni a jövőről elterelte vagy elviccelte a témát.
Egy nap elegem lett, összepakoltam a nála lévő motyómat és szépen
elköszöntem tőle.Persze nézett nagyokat, hogy mi van, mert nem gondolta, hogy meglépek egy ilyet. Utána próbálkozott még, nem mentem vissza hozzá.
2 év telt el. Azóta férjhez mentem és itt szuszog mellettem a 8 hónapos lányom.
Számomra az volt a tanulság, hogy ha valamit szeretnék, akkor azt mondjam ki egyértelműen, hogy ne hagyjam, hogy a másik fél lerázzon,
mint az exem. Ha nem egyeznek az elképzeléseink, akkor az derüljön ki időben. Azt hiszem nem gondolta, hogy 29 évesen egyik napról a másikra el merem hagyni, hiszen a nők nem minden esetben lépnek ki a bizonytalanba.
Röviden és tömören én azt gondolom, hogy nem szeret téged eléggé, és az igazira vár...aki nem te vagy számára. Te csak arra kellesz, hogy legyen kivel szexelni amíg nem találja meg a nagy őt. Ezért is nem akar elvenni.
Csak elpocsékoltál 6 évet az életedből, a fiatalságodból, amit már soha nem fogsz visszakapni..:( szerintem most szakíts, és kezd újra, mert ez a pasi SOHA nem fog elvenni, elköteleződni melletted, és igazán szeretni.
Mi öten vagyunk barátnők a baráti körben. Egy 30 éves, jegyben jár évek óta, a többiek 28 évesek, ahogy én is. Köztük egynek van kapcsolata 7 éve, a másik kettő szingli. Iszonyú sokat panaszkodnak, hogy bár ők is házasok lennének ahogy én (25 évesen mentem férjhez Másfél év kapcsolat után), de egyszerűen nem jön nekik össze komoly kapcsolat....a pasik nem mernek velük kezdeni, mert azt gondolják, hogy amelyik nőnek ilyen korban nincs férje vagy évek óta tartó komoly kapcsolata (aminek jövője is van), azzal nem stimmel valami...és nehéz nekik a párkeresés így nagyon.
Gondolj bele ha 28 évesen ilyen, milyen lesz 5 év múlva? Amikor a pasid közli hogy hát bocs de másik nőt választ, és szakít veled....ha akkor akarod újrakezdeni, 33 évesen, vagy sokkal nehezebb lesz, vagy nem fog menni... mert a normálisabb pasik addigra már rég házasok, vagy kapcsolatuk van.. a maradék meg....ha még rendes is, akkor se egy 30 feletti nőt fog választani, hanem 22-25-27 évest esetleg...
Szóval jól gondold meg. Én csak anyit tudok mondani, hogyha te házasságban akarsz élni, ő pedig nem akar elvenni, akkor az az ő részéről nem igazi szerelem...hisz gyakorlatilag ki is mondta....'Még nem érzi magát érettnek rá, hogy eldöntse kivel akar örökké együtt lenni.'
Egy értelmes felnőtt embernek ennyi idő után pláne tudnia kéne... igazság szerint tudja is, csak nem akarta egyenesen megmondani, hogy nem veled képzeli el az életét, és megtart szexelni, amíg nem talál mást...
Egyetértek #28-assal is, #29 vagyok..
A férfiak többsége nagyon kényelmes teremtés... ez nem azt jelenti, hogy azért vannak hosszú kapcsolatban, mert úgy kényelmes, de ilyen jelek mellett, ilyen sokáig és nyíltan kimondva, hogy nem tudja, kivel akar maradni örökre, szinte biztos, hogy ezért.. Amíg nem talál jobbat, hozzád megy haza, aztán egyszercsak, 2 hónap múlva, vagy 3 év múlva nem megy haza. 6 év után a kapcsolat vagy nagyon erős, vagy nagyon unalmas.. itt valószínű sajnos utóbbiról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!