Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak szerintem lett az eljegyz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem lett az eljegyzés egy kész vicc mostanság?

Figyelt kérdés

Nem az a célja, hogy az esküvőt úgymond előkészítse és egy kapcsolatot szorosabbra fűzzön, hanem csak egy közösségi oldal bejegyzés/mutogatás lett. Össze-vissza jegyezgetnek el mindenkit, pár hét után, együttélés nélkül, tizenévesen.

Egyik ismerőst csak azért jegyezték el, mert elfelejtette a tabit, és bumm terhes lett.

Egyikek kb fél év után, együtt sem laknak.

Másik pár már szakított 4×, mondjuk ők összeházasodtak, igaz a pasi csalja...

Mi az értelme ennek? A nők lettek hisztisebbek? Vagy a pasik akarják befogni a szájukat?

(aki szerint csak savanyú a szőlő, azok kíméljenek meg)

2014. márc. 28. 19:25
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
93%

Üdv kérdező

Teljesen egyet kell hogy értsek veled.Nem tudom mivan az emberekkel,de tényleg vicc kategória.

Én úgy vagyok vele,hogy én egyszer szeretnék házasodni,de akkor az egy életre szóljon.Tudom lehet maradi vagyok,de én férfi létemre hiszek a sírig tartó szerelemben.

Úgy gondolom az emberek ott rontják el,hogy egyik kapcsolatból ugranak a másikba és nem hagynak időt maguknak hogy újra magukra találjanak,vagy meggyászólják az előző kapcsolatot,nem hagynak időt arra hogy korrigálják az előző kapcsolatokban elkövetett hibát.Nem mellesleg manapság divat eldobni a másikat mint egy koszos zoknit.Sajnos ilyen a világ,valami megváltozott,már semmi sem szent.

Sajnos egyre gyorsabb és betegebb világban élünk,ahol az emberek nem ismerik saját magukat,aki magát nem ismeri az azt sem tudja milyen párt szeretne maga mellett tudni.Rakd össze a képet,két ilyen ember egymásra talál.Szerinted mi lesz abból?Kész káosz..

2014. aug. 12. 15:07
 32/40 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem attól, hogy valakinek (egy kivülállónak) nevetséges és nem megalapozott egy pár eljegyzése, az még nem jelenti azt, hogy feltétlenül a kivülállónak van igaza. Szerintem csak a két fél, akik között a kapcsolat van, azok tudják, hogy hányadán is állnak. Ha ők úgy döntenek, hogy eljegyzik egymást, akkor azt tiszteletben kell tartani, nem pedig pocskondiázni, hogy az nevetséges. Netán savanyú a szőlő?!
2014. aug. 12. 17:24
 33/40 anonim ***** válasza:
66%

Én is az ilyen megismerkedés után 1-2 héttel/hónappal eljegyzést tartom furcsának, de mindegy nem is érdekel, ő dolguk.

Ebben csak az a szomorú, hogy akit komolyan, szerelemmel és több éves együttélés után jegyeznek el, azokat se veszik komolyan. Mi eljegyezés után 1,5 évre már házasodtunk is és sokan meglepődtek, hogy ez váratlan volt számukra. Mondom nekik, hogy másfél éve volt a lánykérés, miért meglepetés hogy házasodunk? A válasz: ők azt hitték, hogy csak vicc volt az eljegyzés és a gyűrű. A lényeg valóban az, hogy két ember szeresse egymást, mások véleménye kit érdekel?

2014. aug. 12. 18:19
 34/40 anonim ***** válasza:
30%
Nem olvastam végig a komenteket, csak egy párat. Az éremnek van másik oldala is, amikor nem a szokásos "2 hónap után eljegyzés, majd szakítás" téma van, hanem fél év! után eljegyzés, majd megint fél év múlva esküvő... én ezt se értem, nem is ismerik egymást. Együtt se éltek stb.
2014. aug. 13. 11:02
 35/40 mi a fene ***** válasza:
74%
Egyetértek azokkal, akik szerint megalapozott érzelmek esetén van értelme az eljegyzésnek, és belátható időn belül legyen esküvő.Egyébként okafogyottá, nevetségessé válik az egész.Régen volt, én hosszú -tizenéves kapcsolat után- akkor még tanulás és katonaság miatt !lettem menyasszony 4 hónap múlva esküvő, és mindenki örült, nem csodálkoztak. Igaz akkor még nem volt divat együtt élni. Nem biztos hogy jó volt, de kibírtuk. 60/N
2014. aug. 13. 11:07
 36/40 anonim ***** válasza:
Kedvencem a most kb. 13 éves unokatesóm, aki vagy 3 éve "kapcsolatban" van, bár fiúról képet még sosem láttam.
2015. ápr. 30. 14:20
 37/40 anonim ***** válasza:
48%

Én fent sem vagyok FB-n, az asszony fent van, de egy kép fent van és azon sem ő van.

Nálunk az eljegyzés rendes köves és egyedi készítésű gyűrűvel történt. A szűk családon kívül senki nem lett mutogatva, mert az nem arra való. Viszont 1 éven belül követi az eksüvő és a lakodalom.

Szerintem régen is voltak ilyen emberek, mint most csak annyi különbséggel, hogy az internet miatt többről van tudomásod.

2015. ápr. 30. 19:39
 38/40 anonim ***** válasza:
Jah és 4 év, amiből 3 év együttélés után jegyeztem.
2015. ápr. 30. 19:41
 39/40 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos igazad van, bár mi igazi kivételnek számítottunk, magától kért meg, nem nyaggatásra majd 4 év együtt élés után már házasként élünk. A megosztásosdi nekem sem öröm, mégis meg lett osztva csak hogy a külföldön dolgozó anyósom kérésének eleget tegyünk.
2015. szept. 8. 11:52
 40/40 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék eljegyzést nem sokára, de én nem "divatból" :) Szeretnék házasodni, de ezekhez pénz kell... én is nagyon szánalmasnak tartom, hogy a szülők pénzéből vesz 5-10E Ft-os gyűrűt vagy összespórol szintén a szülei pénzéből, egy-két hétig menő, meg jó mutogatni... aztán felnőnek, más lesz a gondolodásmódjuk, egyesek még "nem élték ki magukat", aztán annyi. Számomra ez olyan, mintha "játékból" összeboronálódnának. Ráadásul 18-20 évesen hova még? Eljegyzik, aztán 5-10 év múlva akarnak esküvőt, annyi ideig jegyben akarnak járni? Szerintem végig sem gondolják, hogy mit csinálnak... annyira menő, hogy Julis, a szomszéd lány kapott egy gyűrűt, hogy neki is kell... na meg a másik kedvencem: VÉLETLENÜL teherbe esett... valaki árulja már el nekem, hogy az isten nyilába lehet véletlenül teherbe esni? Aki nem akar, az nem is fog. Max. ha nem hat a gyógyszer. Egyik ismerősömet is most azért jegyezte el a palija, mert a csaj fűvel-fával kefélt, egy hónapot pihent a libidójával együtt, majd megkuffantotta magát egy "etnikummal" és szépen teherbe esett. Na az egy éjszakás kaland miatt lett egy hónap múlva gyűrűje és 21 éves most :D Hihetetlen :D
2015. nov. 10. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!