Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legmegfelelőbb eljegyzési gyűrű? : )
:D Műanyag kövekkel az első nagyon vicces lehet. Gyémánttal is giccses, na de cirkóniával még röhejes is. A 2. is hasonló kategória.
A 3. már jobb, de ilyen áron csak búcsúba illő függönykarikákat vágnak utánad, szóval arra ne számíts, hogy így fog kinézni.
Kedves 3.!
Miből gondolod, hogy a kérdező ezt akarja megvenni?
Én kinéztem egy gyémántgyűrűt, elvittem a képet az ékszerészhez és megcsináltattam fehér és sárga aranyból, briliáns csiszolású ametiszt kővel.
Kedves 5., csupán feltételeztem, hogy ha árakkal, konkrét oldalról konkrét gyűrűket linkel, akkor ezek egyikét szándékozza megvenni.
Aki másolatot, hasonlót keres az általában feltünteti a kérdése szövegében vagy csak képet linkel, nem eladót.
A második, bár első látásra kicsit túl nagynak tűnik a kövekkel, de ahogy elnézem a méretét, a valóságban vékonyabb.
Egyébként én már rendeltem egyszer ékszert a linkelt oldalról és voltak fenntartásaim, de kellemesen csalódtam.
nekem hasonlóm van, mint a 3. ezüstből, swarovskikkal kirakva. csak arra az időre kaptam, amíg el nem készültek a karikagyűrűink.
a második sem rossz amúgy. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!