Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legmegfelelőbb eljegyzési gyűrű? : )
Az én ízlésemnek mind a három túl csicsás.
Próbáld a barátnődnél kipuhatolni, hogy milyen tetszene neki, vagy kérd a barátnői segítségét, ők általában tudják.
Egyébként bár ez az oldal nagyon jó (nekem is van innen medálom), azért eljegyzési gyűrűt nem rendelnék a netről (nagyon jól vannak befotózva az ékszerek, de élőben más a színük, a fényük).
Szerintem a 3-as a legszebb.:-) A többi nekem már túl sok.
Véleményem szerint a kevesebb több.
De attól függ, hogy a barátnőd a nagyobb köves gyűrűket szereti vagy a visszafogottabb darabokat.
Ízlés dolga, számomra egyik sem, mert eljegyzésre karikagyűrűt tartom ideálisnak.
De ezek közül az első szerintem kifejezetten csúnya, a 2. és 3. már elmegy.
A 3. de csak akkor ha nem innen és nem ennyiért veszed.
Tudod egy eljegyzést illik komolya venni és ha szarul hangzik ha nem ezt az ára is mutatja. persze nem kell milliókat rákölteni de azért illik legalább egy arany-fehér arany gyűrűt venni, ha nincs pénzed kövesre akkor egy simát legalább valami csini csiszolással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!