Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak szerintem lett az eljegyz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem lett az eljegyzés egy kész vicc mostanság?

Figyelt kérdés

Nem az a célja, hogy az esküvőt úgymond előkészítse és egy kapcsolatot szorosabbra fűzzön, hanem csak egy közösségi oldal bejegyzés/mutogatás lett. Össze-vissza jegyezgetnek el mindenkit, pár hét után, együttélés nélkül, tizenévesen.

Egyik ismerőst csak azért jegyezték el, mert elfelejtette a tabit, és bumm terhes lett.

Egyikek kb fél év után, együtt sem laknak.

Másik pár már szakított 4×, mondjuk ők összeházasodtak, igaz a pasi csalja...

Mi az értelme ennek? A nők lettek hisztisebbek? Vagy a pasik akarják befogni a szájukat?

(aki szerint csak savanyú a szőlő, azok kíméljenek meg)

2014. márc. 28. 19:25
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
72%

A feltűnési viszketegség mindig is vicces volt,most sincs másképp.Az emberek komoly horderejű dolgokat degradálnak le a saját cselekedeteikkel.Persze régebben is sok ilyen volt,csak akkor még nem láthattuk viszont a jelenséget a közösségi oldalakon.Így aztán nagyobb rivaldafényt kap.

Egyébként az én ujjamon egyszer volt gyűrű,és amikor hosszú évek után lekerült róla,megfogadtam,hogy legközelebb csak akkor kerül rá,ha tényleg házasság lesz belőle.Persze mindez nem tiniként történt.

2014. márc. 31. 17:05
 12/40 anonim ***** válasza:
68%
Igen, sajnos. Teljesen ledegradálják az egész jelentését. A tinik nevetségesek, de azok a fiatal huszonévesek is, akik összejöttek az első komolyabb párjukkal, majd fél/egy év után gyűrűt húznak, de esküvőről szó sincs. Csak azért csináják, hogy ott fityegjen az a gyűrű, mert a szimpla "kapcsolatban" már nem elég menő fb-n. Gáááz.
2014. márc. 31. 20:38
 13/40 anonim ***** válasza:
80%
őszintén, engem hidegen hagy, ki mit csinál, amíg másnak nem árt vele. gázabbnak tartom, amikor valaki ekézi az eljegyzetteket azzal, hogy "2.5 év eltelt és még nincs esküvő", csak mert meg merte szegni az ősi GYIKes szabályt, hogy eljegyzés után egy éven belül kell házasodni. régen is úgy volt, hogy házasság előtt megteremtették az egzisztenciát, de az eljegyzéssel addig is kinyilvánították a szándékot.
2014. márc. 31. 20:39
 14/40 anonim ***** válasza:
71%
meg az is fura, amikor túldimenzionálják az eljegyzést, hogy "jaaj, azt csak majd az Igazival", közben összeköltözés meg minden kapcsolatukban egy hónap után van. engem nem érdekel a gyűrű, de együtt élni csak azzal fogok, akivel már tényleg örökre tervezem.
2014. márc. 31. 20:40
 15/40 anonim ***** válasza:
93%
Nem jó a túldimenzionálás se, de az se ami most megy. Gyakorlatilag már semmit sem jelent egy eljegyzést. Pedig alapjáraotn azt jelentené, hogy nemsokára esküvőt lesz, mivel már komoly a dolog.
2014. márc. 31. 20:43
 16/40 anonim válasza:
81%
Én is ezt tapasztaltam... Eljegyzett a párom, de gyűrűt nem kaptam, persze én boldogan elmeséltem mindenkinek a nagy hírt (fb nem osztottam meg, amúgy se szoktam semmit:) azóta a főnököm esküvői ruhákat néz nekem a neten... Nagyon aranyos de ciki mert kezdek rájönni a párom ezt rohadtul nem gondolta komolyan csak egy gesztusnak vagy nem is tudom minek szánta :( Nem is költözött hozzám, azóta se kaptam gyűrűt (már eltelt 1 hónap) egyszer kérdeztem hogy akkor lesz-e esküvő, erre azt mondta h majd idővel... Szóval csak én csináltam magamból hülyét a barátaim, családom, főnököm előtt mert hittem egy romantikus leánykérésnek Velencében, a Rialtonál... Komolyan, mi a francnak kéri meg akkor a kezem?? :( :( Azóta hallgatom a beszólogatásokat h mi már azelőtt elváltunk h összeházasodnánk, mert nem költözött hozzám pedig nekem itt van a lakásom semmi akadálya nem lenne... :( :( :(
2014. márc. 31. 22:48
 17/40 anonim ***** válasza:
66%

Utolso:nem kötekedni akarok,de ha még a párod nem áll készen rá,mégis milyen kérdést tett fel?

nem azt hogy hozzá mennél-e?mert ha igen,de mégis halogatja az esküvőt,akkor nem igazán volt komoly a szándéka...most akkor akarja vagy sem?

Igazábol leirtad a lényeget,ezért tartom hülyeségnek h a fiatal csajok többsége eljegyzést akar,aztán meg semmi...

2014. ápr. 1. 08:48
 18/40 anonim ***** válasza:
21%

Utolsó ez ultragáz!Még egy 2000ft-os gyűrűt se adott? Ez nem lánykérés volt..együtt sem éltek,tessék már észhez kérni!

Kérdező én speciel már utálom, hogy mindenki csókolózós,romantikus,nyalargatós,utazgatós, esküvői és eljegyzési képeket tölt fel!

A ciki,amikor tényleg valaki 5-8 évig együtt van eljegyzés nélkül,a 10. évben megkérik a kezét,aztán mást vesznek el feleségül :D

2014. ápr. 17. 10:15
 19/40 anonim ***** válasza:
65%
észhez térni bocsi
2014. ápr. 17. 10:15
 20/40 anonim ***** válasza:
67%

Viccesek a kommentek. :9 Itt-ott nevetgéltem is. Rengeteg hasonló dolgot látok én is, és azoknál a személyeknél főleg, akik néhány hetente-havonta vannak új kapcsolatban. Pl. párom tesója 22 éves, minden 2 hónapos kapcsolatra kirakja, h eljegyezve. Hosszabb kapcsolata nem is nagyon volt.

Mi 4 év után jegyeztük el egymást, éppenséggel párom beállította facebookon a kapcsolati státuszba, hogy eljegyezve velem. Én elfogadtam, szóval nálunk is kint van.Azzal a különbséggel, hogy ez várható volt, és nem hinném, h bárki bohóckodásnak vette. Esküvőt is szeretnénk. Bár mi egy darab képet nem töltöttünk fel,se úgy hogy a poharat, se a kormányt fogva. Néhány ember szerint, pl. ez a szánalmas, h még egy képet se közlök nő létemre. :D

2014. ápr. 17. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!