Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem lett az eljegyzés egy kész vicc mostanság?
Nem az a célja, hogy az esküvőt úgymond előkészítse és egy kapcsolatot szorosabbra fűzzön, hanem csak egy közösségi oldal bejegyzés/mutogatás lett. Össze-vissza jegyezgetnek el mindenkit, pár hét után, együttélés nélkül, tizenévesen.
Egyik ismerőst csak azért jegyezték el, mert elfelejtette a tabit, és bumm terhes lett.
Egyikek kb fél év után, együtt sem laknak.
Másik pár már szakított 4×, mondjuk ők összeházasodtak, igaz a pasi csalja...
Mi az értelme ennek? A nők lettek hisztisebbek? Vagy a pasik akarják befogni a szájukat?
(aki szerint csak savanyú a szőlő, azok kíméljenek meg)
A feltűnési viszketegség mindig is vicces volt,most sincs másképp.Az emberek komoly horderejű dolgokat degradálnak le a saját cselekedeteikkel.Persze régebben is sok ilyen volt,csak akkor még nem láthattuk viszont a jelenséget a közösségi oldalakon.Így aztán nagyobb rivaldafényt kap.
Egyébként az én ujjamon egyszer volt gyűrű,és amikor hosszú évek után lekerült róla,megfogadtam,hogy legközelebb csak akkor kerül rá,ha tényleg házasság lesz belőle.Persze mindez nem tiniként történt.
Utolso:nem kötekedni akarok,de ha még a párod nem áll készen rá,mégis milyen kérdést tett fel?
nem azt hogy hozzá mennél-e?mert ha igen,de mégis halogatja az esküvőt,akkor nem igazán volt komoly a szándéka...most akkor akarja vagy sem?
Igazábol leirtad a lényeget,ezért tartom hülyeségnek h a fiatal csajok többsége eljegyzést akar,aztán meg semmi...
Utolsó ez ultragáz!Még egy 2000ft-os gyűrűt se adott? Ez nem lánykérés volt..együtt sem éltek,tessék már észhez kérni!
Kérdező én speciel már utálom, hogy mindenki csókolózós,romantikus,nyalargatós,utazgatós, esküvői és eljegyzési képeket tölt fel!
A ciki,amikor tényleg valaki 5-8 évig együtt van eljegyzés nélkül,a 10. évben megkérik a kezét,aztán mást vesznek el feleségül :D
Viccesek a kommentek. :9 Itt-ott nevetgéltem is. Rengeteg hasonló dolgot látok én is, és azoknál a személyeknél főleg, akik néhány hetente-havonta vannak új kapcsolatban. Pl. párom tesója 22 éves, minden 2 hónapos kapcsolatra kirakja, h eljegyezve. Hosszabb kapcsolata nem is nagyon volt.
Mi 4 év után jegyeztük el egymást, éppenséggel párom beállította facebookon a kapcsolati státuszba, hogy eljegyezve velem. Én elfogadtam, szóval nálunk is kint van.Azzal a különbséggel, hogy ez várható volt, és nem hinném, h bárki bohóckodásnak vette. Esküvőt is szeretnénk. Bár mi egy darab képet nem töltöttünk fel,se úgy hogy a poharat, se a kormányt fogva. Néhány ember szerint, pl. ez a szánalmas, h még egy képet se közlök nő létemre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!