Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem lett az eljegyzés egy kész vicc mostanság?
Nem az a célja, hogy az esküvőt úgymond előkészítse és egy kapcsolatot szorosabbra fűzzön, hanem csak egy közösségi oldal bejegyzés/mutogatás lett. Össze-vissza jegyezgetnek el mindenkit, pár hét után, együttélés nélkül, tizenévesen.
Egyik ismerőst csak azért jegyezték el, mert elfelejtette a tabit, és bumm terhes lett.
Egyikek kb fél év után, együtt sem laknak.
Másik pár már szakított 4×, mondjuk ők összeházasodtak, igaz a pasi csalja...
Mi az értelme ennek? A nők lettek hisztisebbek? Vagy a pasik akarják befogni a szájukat?
(aki szerint csak savanyú a szőlő, azok kíméljenek meg)
nem tudom.. az eljegyzést csak a közeli ismerősök tdták...a házasságról osztottunk meg...
de ennyi
amúgy sajnos igazad van..ilyen presztizs szerü lett az egész, mind a nők, mind a férfiak közt is, akármilyen meglepő
aztán mindenki sajnálkozik, ha szétmennek pár hónap múlva..de az egy biztos, hogy az esetek nagytöbbségében esküvő sosem lesz melőle...
persze kivételek vannak..
igazándiból a 20-23-as korosztályra jellemző szerintem,
vagyis én ezt tapasztaltam...az én korosztályom (27)ha hasonlót oszt meg, akkor kb fél éven belül lagzi van:)
bár az osztogatást nem értem
"aztán mindenki sajnálkozik"
Környezetnek ez a feladata. Eljegyzéshez gratulálni, szakításon, váláson csodálkozni és sajnálni még ha egyértelmű mindenki számára is.
szerintem szánalmas..........
mással jegyben jár, velem meg kufircol ;)
szánalom a köbön
Én is szánalmasnak tartom... a 16 éves sógornőmnek is volt ilyen bejelölve. Sőt, még az is hogy házas, amikor 2 hónapot együtt élt a pasijával. Szakítottak. De amúgy is 2 havonta másik pasija van....
Mikor én fbre regisztráltam alapból a jegyességet jelöltem meg (mert akkor ott tartott a kapcsolatom.) tehát nem osztottam meg külön hogy engem eljegyeztek. Nevetséges is lett volna mivel nem akkor történt a lánykérés hanem jóval korábban.
Viszont a házasságot látták az ismerősök, (már akik nem voltak ott az esküvőn), mert átállítottuk a kapcsolatot ugye. Erre 1 hétre rá az egyik ismerős pár berakta hogy eljegyezték egymást....igaz, már 6 éve együtt voltak akkor , kapcsolatban bejelölve, viszont ismi mesélte hogy ő azt hitte hogy már 3 éve jegyesek:D na ez ciki volt...
Szóval ez a tipikus példája volt annak, hogy csak feltűnni akartak, mert ez 2,5 éve volt, de esküvőjük még mindig nem:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!