Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Magyarázza meg valaki, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arimateia kérdése:

Magyarázza meg valaki, miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

Február 19-én volt a születésnapom. (nem kaptam ajándékot) 21-én, mielőtt hazautaztunk volna a szüleimhez, a párom elráncigált egy ékszerboltba és vett egy gyűrűt. Egy szóval se mondta, hogy nekem lesz, tök ciki volt az egész...

Megvette azt a gyűrűt, ami nekem tetszett. Aztán itthon tartott vmi zagyva beszédet. Gondoltam bénák a pasik, így rákérdeztem, hogy ez most lánykérés volt?

Erre mondta, hogy ez nem jeggyűrű, mert majd megvárja hogy megváltozzam blabla. Közben ölelés, összebújás.

Így én el se vettem a gyűrűt, amit nekem tartogatott, erre fogta, és beledugta a kabátzsebembe.

Egy hétvégén keresztül hurcolásztam a gyűrűt a táskámban, majd vasárnap visszaadtam, azóta itt kallódik.

És vérig vagyok sértve, és nem tudok túllépni rajta.

Ha nem akarja megkérni a kezem, akkor ne tegye, de mit kell cirkuszolni ezzel a gyűrűvel??? Nem is gazdag, hogy ilyen poénokat játsszon.

És ha nem kért meg, akkor elfogadjam a gyűrűt? Mit csináljak vele? Fel nem veszem, egyszer sem volt rajtam, az biztos! Nekem ez sértés! Adjam zaciba, legalább magammal legyek jó??? Rúgjam ki most azonnal???

Vagy én vagyok a hülye, és ez mégiscsak egy nagyon elcseszett lánykérés???

Komolyan mindenkinek ilyen macerás és kétértelmű volt???

Egy biztos, nem vártam nagy dolgokra, és most teljesen depressziós vagyok.:(

2014. márc. 8. 17:32
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
70%
Mondhattok bármit, de házasság előtt egy ffi nemigen vesz köves aranygyűrűt nőnek, főleg nem zavaros felvezetésekkel! Nem szokás és nem is illik! Én is furán néznék a páromra ha kapnék egy gyűrűt de kijelentené, nem eljegyzésre kaptam. Akkor inkább vegyen karkötőt, órát, könyvutalványt. Szóval szerintem itt pampoghattok, de ha egy lány arany köves gyűrűt kap a párjától nem az lesz az első gondolata, hogy de jó ezt kapom szülinapomra slussz.
2014. márc. 9. 18:27
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, volt-e már róla szó, de engem 2 dolog érdekelne: hány évesek vagytok és mióta jártok?
2014. márc. 9. 18:46
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

Na most álljunk meg.

1. A kiírásában nem írta hogy KÖVES gyűrűt kapott, legalábbis én nem találom ezt a mondatot.

2. Ha elráncigálja őt a szerelme gyűrűpróbára, és esetleg az a gyűrű még köves is, esetleg a barátnőjének nem jut eszébe, hogy mégis ki a f**szomnak veszel köves gyűrűt, ha nem nekem? Nekem furcsa lenne alapból, hogy a párom venni akar valaki másnak gyűrűt... főleg köveset...

3. És akkor meg azt sem értem, hogy a kérdező miért volt olyan balf**sz, hogy a boltban nem kérdezett rá, hogy "drágám, ezt most kinek akarod venni?", és akkor jöhetett volna a válasz: XY-nak, és ha már mondott egy nevet akkor lehet tovább fűzni a beszélgetést hogy mégis minek, mirefel, miért , miért én próbáljam fel stb... És esetleg ha azt válaszolta volna ,hogy "Neked, édesem", akkor megint meg lehet kérdezni, hogy a születésnapomra? vagy meglepetésalkalom? Stb.

Érdekes én minden ilyet meg tudok beszélni a barátommal, nem kell gyakorin találgatni a többiekkel, hogy mégis mi az atyaúristent akart az én szerelmem tőlem/velem....

Nem csak sz**pásra való a szád, picinyem.

2014. márc. 10. 17:01
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy a kérdező béna volt, de a pasi is és a szituáció is baromi béna. Nem is értem, hogy fordulhat elő ilyen. De tartom a véleményem, pasi lánynak akkor vegyen gyűrűt, ha megkéri. Házasság után vehet egy talicskával is de előtte nem nagyon érdemes ha másért nem, hát elkerülendő az ilyen béna és végül mindenki számára megalázó helyzeteket.
2014. márc. 11. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!