Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarázza meg valaki, miért csinálja ezt velem?
Február 19-én volt a születésnapom. (nem kaptam ajándékot) 21-én, mielőtt hazautaztunk volna a szüleimhez, a párom elráncigált egy ékszerboltba és vett egy gyűrűt. Egy szóval se mondta, hogy nekem lesz, tök ciki volt az egész...
Megvette azt a gyűrűt, ami nekem tetszett. Aztán itthon tartott vmi zagyva beszédet. Gondoltam bénák a pasik, így rákérdeztem, hogy ez most lánykérés volt?
Erre mondta, hogy ez nem jeggyűrű, mert majd megvárja hogy megváltozzam blabla. Közben ölelés, összebújás.
Így én el se vettem a gyűrűt, amit nekem tartogatott, erre fogta, és beledugta a kabátzsebembe.
Egy hétvégén keresztül hurcolásztam a gyűrűt a táskámban, majd vasárnap visszaadtam, azóta itt kallódik.
És vérig vagyok sértve, és nem tudok túllépni rajta.
Ha nem akarja megkérni a kezem, akkor ne tegye, de mit kell cirkuszolni ezzel a gyűrűvel??? Nem is gazdag, hogy ilyen poénokat játsszon.
És ha nem kért meg, akkor elfogadjam a gyűrűt? Mit csináljak vele? Fel nem veszem, egyszer sem volt rajtam, az biztos! Nekem ez sértés! Adjam zaciba, legalább magammal legyek jó??? Rúgjam ki most azonnal???
Vagy én vagyok a hülye, és ez mégiscsak egy nagyon elcseszett lánykérés???
Komolyan mindenkinek ilyen macerás és kétértelmű volt???
Egy biztos, nem vártam nagy dolgokra, és most teljesen depressziós vagyok.:(
Ezek szerint nem tudtam értelmesen fogalmazni.
Utazási készülődésben egyszercsak el kellett menni zsemlét venni, amit párom sehogy se akart egyedül. Elmentem vele, elvitt az ellenkező irányba, kirakatot kellett nézni. Utána be az ékszerboltba. Nem voltam bunkó, csak általánosságokban fogalmaztam, mert hát az eladó ugyebár kérdez. A párom meg nem válaszolt. Meg nem nagyon akartam felpróbálni semmit, mert nem gondoltam, hogy az én ujjamon kell számítani a kinézetnek. Mikor kérdezték a véleményemet, elmondtam, hogy szerintem melyik a szép, különleges gyűrű. Azért volt tök ciki, mert már az eladó mondogatta, hogy szerinte nekem lesz (de akkor sem kapott megerősítést), én meg mondtam, hogy nem tudom kinek lesz. Meg az eladó erőltette, hogy a gyűrűsujjamon próbáljam fel. De se előtte, se közben egy szóval se hangzott el, hogy nekem lesz!
Utána meg azért nem fogadtam el, mert ez a jeggyűrű, de mégse felvezetés volt. A "velem akarja leélni az életét, csak változzam meg". Erre mondtam, hogy senki sem tud kibújni a bőréből, úgyhogy ezt nem nekem szánta.
Hát nem tudom, hogy ebben milyen jelenet rendezés volt.
Azóta is igyekszem magam túltenni a dolgon, de ha ennyien mondjátok, akkor bizonyára nem vagyok alkalmas párkapcsolatra.
A gyűrűt meg majd megkapja az utódom.:(
Nem volt jelenetrendezés, azt a kedves válaszadó belevetítette csak a történetbe.
Szűkítem a könyvajánlót erre az egyre a legutolsó leírásod alapján: Azt mondja szeret - vagy csak uralkodni akar?
Egyetlen épkézláb dolog jutott eszembe arra, hogy elfogadjam.
Szerintetek mit szólna, ha átszabattatnám vele a gyűrűt a mutatóujjamra, mert azon hajlandó vagyok hordani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!