Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarázza meg valaki, miért csinálja ezt velem?
Február 19-én volt a születésnapom. (nem kaptam ajándékot) 21-én, mielőtt hazautaztunk volna a szüleimhez, a párom elráncigált egy ékszerboltba és vett egy gyűrűt. Egy szóval se mondta, hogy nekem lesz, tök ciki volt az egész...
Megvette azt a gyűrűt, ami nekem tetszett. Aztán itthon tartott vmi zagyva beszédet. Gondoltam bénák a pasik, így rákérdeztem, hogy ez most lánykérés volt?
Erre mondta, hogy ez nem jeggyűrű, mert majd megvárja hogy megváltozzam blabla. Közben ölelés, összebújás.
Így én el se vettem a gyűrűt, amit nekem tartogatott, erre fogta, és beledugta a kabátzsebembe.
Egy hétvégén keresztül hurcolásztam a gyűrűt a táskámban, majd vasárnap visszaadtam, azóta itt kallódik.
És vérig vagyok sértve, és nem tudok túllépni rajta.
Ha nem akarja megkérni a kezem, akkor ne tegye, de mit kell cirkuszolni ezzel a gyűrűvel??? Nem is gazdag, hogy ilyen poénokat játsszon.
És ha nem kért meg, akkor elfogadjam a gyűrűt? Mit csináljak vele? Fel nem veszem, egyszer sem volt rajtam, az biztos! Nekem ez sértés! Adjam zaciba, legalább magammal legyek jó??? Rúgjam ki most azonnal???
Vagy én vagyok a hülye, és ez mégiscsak egy nagyon elcseszett lánykérés???
Komolyan mindenkinek ilyen macerás és kétértelmű volt???
Egy biztos, nem vártam nagy dolgokra, és most teljesen depressziós vagyok.:(
Például arra is érthette, hogy ha megváltozol, elvesz, hogy ne legyél ilyen végtelenül ostoba.
Neked van egy vágyálmod: hozzá akarsz menni.
Ez egészséges vágy.
Ő nagyon szeret, s a születésnapodra egy drága ajándékot vette neked, holott nem nagyon teheti meg, de nyilván régóta készült rá, gyűjtött, s megvette.
Te pedig, mivel nem azt kaptad, amit megálmodtál magadnak, megsértődsz, ő meg megsérted azzal, hogy nem fogadod el az ajándékát.
Te totál hülye vagy!
Nem szégyelled magad, hogy így megalázod ezt a fiút?
Na, ezen próbálj meg változtatni.
Édesem!
Te akkora sült bunkó vagy, hogy úgy dobnálak, mint a papírzsebkendőt!
Tudod mikor vennék én neked még egyszer ajándékot?! Bármilyet! Akár egy szál virágot is!
Liba!
Szó szerinti idézetben engem csak elhívott "zsemlét venni" az utazásra. Ehhez képest odahúzott egy ékszerbolt kirakatába, hogy "nézelődjünk". Aztán bevitt.
Kíváncsi vagyok, más mit csinált volna egy ékszerboltban, ahová azt sem tudja, miért vitték. Pl. húga most fog érettségizni, neki is simán lehet ajándék. Habár ezt is meg szokták beszélni szerintem.
Botondnak hívják?
velem is viselkedett hasonlóan egy fiú, kifejezte, hogy elvenne, de majd csak ha megérdemlem.
Ez a verbális bántalmazás egy fajtája.
Intim közelségből kifejezni, hogy nem vagy elég jó, nem vagy megfelelő... cezaromániás vagy valami más érzelmi baja van, több is...
15. folytatás: két könyvet tudnék ajánlani, amik választ adhatnak így első körben, aztán már Magadtól tovább tudsz nyomozni: 1. Patricia Evans: Szavakkal verve
2. Azt mondja szeret - vagy csak uralkodni akar?
Meg esetleg egy harmadik: A férfi, aki nem tud szeretni.
Ez utóbbi úgy érinti a kérdésedet, hogy vannak férfiak, akik veszettül vágynak az intimitásra, közelségre, mert sosem volt nekik, de képtelenek abba belemenni, és amikor mélyül a kapcsolat, akkor vagy megpattannak, vagy elkezdik bántani szívük választottját - tudattalanul arra törekszenek, hogy megakadályozzák az intimitás elmélyülését.
Szerintem meg gyűrűvel "viccelődni" szemétség.
Nem a nagymamámtól kaptam, hogy tudjam hova tenni...
Milyen játszmák???
Azért hurcolásztam a táskámban, mert utazás előtt dugták a zsebembe, kirakni már nem volt idő, felvenni meg nem akartam.
És azért nem akartam, mert a legtöbb embernek a szemében még mindig jelentést hordoz. Ki a fene akar magyarázkodni az új gyűrű láttán?? Főleg hogy nincs mire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!