Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Velem akarja leélni az életét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem akarja leélni az életét, szeretjük egymást. Akkor hol marad mégis a gyűrű?

Figyelt kérdés
ő 26 éves én pedig 24 és 3 éve együtt vagyunk. Nem akarom kizsarolni belőle, de én már elérkezettnek látom az idejét az eljegyzésnek, és ahogy kiveszem a szavaiból, ő nem. Még ezt meg azt meg akarja csinálni az életben, mielőtt "feladja magát", a szabadságát. Én nem így fogom fel, szerintem ez hülyeség. Vagy minden pasi ilyen?
2012. dec. 15. 08:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%

vannak olyan pasik, akik alapvetően nem nősülős típusok, és nehezen kötik le magukat.

elhiszem, h neked ez fontos, de azt nézd, h mi hiányzik, hanem hogy mi van meg a kapcsolatban. szeret, hűséges, odaadó, figyelmes, közös jövőt tervez veled, és eszerint cselekszik a mindennapokban. ha ilyen emberre találtál, akkor a gyűrű a legutolsó, ami számít.

könnyen beszélek, mert nekem van, de házasságot nem szeretnék. a páromnál nem sok jobb embert ismerek a világban, és biztonságban érzem magam mellette érzelmileg. innentől nem számít, h van-e az ujjamon egy nemesfém karika, avagy sem.

2012. dec. 15. 08:42
 2/19 anonim ***** válasza:
bocs. NE azt nézd, h mi hiányzik. így szerettem volna írni. :)
2012. dec. 15. 08:43
 3/19 anonim ***** válasza:
51%
Ajj de most nem mindegy, hogy el vagy jegyezve vagy nem? Ebben a kérdésben nem lehet általánosítani szerintem,pl én nő vagyok, de totál így gondolkodom én is: Mielőtt "feladom magam", még rengeteg mindent meg akarok csinálni az életben! Ez így van rendjén! Egy gyűrű soha nem lesz garancia semmire! Ha szeret, akkor gyűrű nélkül is szeret.
2012. dec. 15. 08:45
 4/19 anonim ***** válasza:
87%

1. Nem minden férfi ilyen. Vannak szép számmal nők is ilyen gondolkodással.

2. Közöld vele, hogy, ha ennyire vágyik szabadságra, legyen kedves az utca közepén a legnagyobb tömegben a járdára kakilni, vagy Ádám-kosztümben dolgozni menni.

3. Ha nem érti, hogy a házasság nem egyenlő a halállal, akkor....veszett fejsze nyele.

2012. dec. 15. 08:58
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem akarsz buktát, nem erőlteted. Az erőltetésnek sosincs jó vége.Nem ey gyűrű az ami összeköt 2 embert.
2012. dec. 15. 09:26
 6/19 anonim ***** válasza:
51%
*egy
2012. dec. 15. 09:27
 7/19 anonim ***** válasza:
39%
Mi 5 éve vagyunk együtt, jön a baba is, tavasszal születik. Mégsem erőltetem a házasságot, mert csak vita lenne belőle. A gyűrű nélkül is úgy érezzük, hogy szoros a kapcsolatunk. Ne erőltesd, mert ráfázhatsz! Van a pasik között egy jó pár, aki úgy gondolja, hogy az eljegyzés, házasság olyan, mintha a nyakát szorongatnák. Majd ha elérkezettnek érzi az időt, akkor eljegyez.
2012. dec. 15. 09:57
 8/19 anonim válasza:
46%
Nyugi, csak megijedt. Hagyj neki időt. Ha igazán szeret, akkor ez magától megoldódik.
2012. dec. 15. 09:59
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden férfi ilyen, a férjem alig várta, hogy elvehessen, a házasságot is, előtte az összeköltözést is ő hozta szóba először. De nem mindenki érzi ezt fontosnak, vagy lényegesnek egy kapcsolatban. A párod valószínűleg nehezen nősülő típus, vagy csak beijedt. Szerintem ne erőltesd, de azért elejthetsz egy-két megjegyzést finoman, hogy érezze, hogy azért neked van jelentősége a házasságnak egy kapcsolatban.
2012. dec. 15. 10:31
 10/19 anonim ***** válasza:
Az is igaz, hogy nem a papír, a gyűrű köt össze két embert, de a házasság közel sem erről szól, hanem részben jogi, társadalmi, vagyoni közösség is, a párodnak hivatalosan is a rokona leszel. Azért ez már egy kis felelősség, talán kockázat is, nem mindenki vállalja fel könnyen, nem is mindenki érzi fontosnak.
2012. dec. 15. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!