Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Velem akarja leélni az életét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem akarja leélni az életét, szeretjük egymást. Akkor hol marad mégis a gyűrű?

Figyelt kérdés
ő 26 éves én pedig 24 és 3 éve együtt vagyunk. Nem akarom kizsarolni belőle, de én már elérkezettnek látom az idejét az eljegyzésnek, és ahogy kiveszem a szavaiból, ő nem. Még ezt meg azt meg akarja csinálni az életben, mielőtt "feladja magát", a szabadságát. Én nem így fogom fel, szerintem ez hülyeség. Vagy minden pasi ilyen?
2012. dec. 15. 08:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%

Uh, ha az én vőlegényem mondott volna ilyet, hogy "feladja magát", úgy hozzá vágtam volna a gyűrűt, hogy csak na...

És ezek után te még várod, hogy megkérjen?

Én inkább elbeszélgetnék vele a kapcsolatunkról.

2012. dec. 15. 11:07
 12/19 A kérdező kommentje:

konkrétan sosem mondta ki, hogy a házassággal feladná a szabadságát, csak egy baráti összejövetel alkalmával kérdezték tőlünk, hogy ha már ilyen régóta vagyunk együtt, akkor mi már együtt is maradunk, és mikor várható a lánykérés?

A barátom azt válaszolta, hogy előtte még sok mindent akar csinálni, kiélni magát, hisz ő nem készült fel ilyen komoly dologra. Ebből gondolom azt, h számára a házasság egy börtönt jelent.

2012. dec. 15. 11:26
 13/19 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem jól gondolod...

Sosem értettem ezt a kiéléses dumát. Mégis mit akar csinálni, amiben a házasság korlátozná?! Ez olyan nevetséges szöveg.

2012. dec. 15. 11:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a gond, hogy esetleg később szeretne házasodni, hanem a miértje. A jogi/érzelmi dolgokon kívül a mindennapokban a házasság semmivel sem másabb, mint az együttélés. Miért érzi mégis úgy, hogy "ki kell élnie magát", mi olyat akarhat csinálni, amit nem lehet egy házasságban... Szerintem erről fontos lenne elbeszélgetnetek. Az utolsó kérdésedre válaszolva, nem minden pasi ilyen, az enyém előbb hozta fel az összeköltözést, majd a házasságot, mint ahogy nekem eszembe jutott, pedig számomra is fontos dolgok. A tiéd valamitől fél, azt kéne kideríteni, hogy mitől!
2012. dec. 15. 13:45
 15/19 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy a férfiak többségének teljesen mást jelent a házasság, mint egy nőnek. Nem érzik fontosnak, mert nem ez köti őket ahhoz, akit szeretnek, csak egy papír.

Az én férjem is ilyen. Szerencséjére én nőként pont ugyanígy gondolom, sose vágytam rá. Végül nálunk benne érett meg a gondolat, hogy szeretné, ha a felesége lennék. A 3. gyerekünket vártam, mikor összeházasodtunk. Egyébként én nagyon jól meg lettem volna enélkül is, és direkt 2 tanúval mentünk csak, mert utálom a felhajtást. Ettől még nagyon szerelmes vagyok belé, és nem azért nem éreztük ennek szükségét, mert bármelyikünk is ki akarta volna élni magát. Csak nem volt fontos. Szerintem a mai világban a legtöbb férfi, de egyre több nő is így van ezzel.

2012. dec. 15. 14:08
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
én azért nem értem az ilyen embereket, legyen nő vagy férfi, a gyűrű elkötelezettség arra, hogy őt fogom szeretni. Nem mást. De az álmaimra nem. Miért lenne gát egy gyűrű???
2012. dec. 15. 14:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Te kérdező, Ő 32 éves nő, én 48 éves férfi, 15 éve együtt vagyunk, és éljük egymással az életünket jóban és rosszban... spec ez a gyűrű dolog még eddig érdemben nem merült fel köztünk, illetve hát pár hete jegyezte meg itt egy családi gyűrű-mizéria kapcsán futólag, hogy azért jó lenne, ha nekünk is lenne ilyen közös gyűrűnk... én meg mondtam, hogy jó, részemről semmi akadálya, vegyünk majd egy pár gyűrűt, amikor belefér a költségvetésbe:)))

Szóval nem, nem minden pasi ilyen, láthatod, én spec egy büdös vakhanggal nem tiltakoztam a gyűrű-dolog ellen, akár még hordani is fogom:)))

2012. dec. 19. 13:27
 18/19 anonim ***** válasza:
a bótba'van...de az ő érdekében,remélem ott is maradDD
2012. dec. 21. 22:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha le akar lecelni, akkor is megteheti, ha a felesege vagy, ha pedig veled szeretne elni, akkor is marad, ha "csak" a baratnoje vagy. Ilyenen problemazni, ha egyebkent minden rendben van...

A sajat peldamat elmondom. 3 es fel evig jartam egy sraccal 20-as eveim legelejen. A vegen mar en is arra gondoltam, hogy mikor vesz mar felesegul stb. Persze szetmentunk, o csak iden, tobb, mint 10 evvel kesobb jegyzett el egy lanyt. Pedig mar kozelebb van a 40-hez.

En pedig 3 eve elek egyutt eletem szerelmevel, aki 2 honap utan megjegyezte, hogy teged el foglak venni felesegul...

Nem vagyunk hazasok, mert igy is ugy erzem, hogy megbonthatatlan kotelek van kozottunk es mara ez nem fontos.

Vondd le belole, amit gondolsz! De erzed Te legbelul...

2012. dec. 28. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!