Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ez az eljegyzési gyűrű? Nektek tetszene?
Rendeltem az internetről egy ezüst gyűrűt (a barátnőm nem szereti az aranyat, fehéraranyból amit szépnek találtam, az 150 ezer fölött volt), de megbántam, mert így utólag már nem is tetszik nekem annyira.. szerintetek tetszeni fog neki? Nektek tetszene/örülnétek ha ezzel a gyűrűvel kérnék meg a kezedet?
Kép: [link]
bocsi, nem lett túl jó minőségű a kép, de azért lehet látni.
Ránézésre szép, mondjuk egy eljegyzési gyűrűnek illik azért min. 14k-os fehéraranyból lennie,pár piciny briliánssal és egy picit nagyobb drágakővel (pl. brilliáns, rubin, zafír).
100e Ft körül már egész korrekt darabok vannak, pl. itt:
Egy rutinosabb szemű nő kapásból kiszúrja, hogy ezüstből van a gyűrű (ezüstjel alapján), és tudja, hogy abba max. cirkóniumot raknak.
Számomra az eljegyzési gyűrű 1 kővel tökéletes, DE ez a gyűrű is tökéletes lánykérésre :) legalább is szerintem, hidd el, fog neki tetszeni.
viszont 1-2 válaszoló elszégyellhetné magát, mi az, hogy függőnykarika???? hányszor mondták hány kérdésnél, hogy mindegy mivel, mert a szándék a fontos. Most itt van egy gyönyörű gyűrű, szép is, és mégis leoltjátok. Miért, ó, MIÉRT?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!