Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek milyen ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ez az eljegyzési gyűrű? Nektek tetszene?

Figyelt kérdés

Rendeltem az internetről egy ezüst gyűrűt (a barátnőm nem szereti az aranyat, fehéraranyból amit szépnek találtam, az 150 ezer fölött volt), de megbántam, mert így utólag már nem is tetszik nekem annyira.. szerintetek tetszeni fog neki? Nektek tetszene/örülnétek ha ezzel a gyűrűvel kérnék meg a kezedet?

Kép: [link]

bocsi, nem lett túl jó minőségű a kép, de azért lehet látni.

2012. dec. 12. 16:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
72%
nekem nem tetszik, de csak azért mert egy egészen más irányvonalat képviselek. :D
2012. dec. 12. 22:09
 22/32 anonim ***** válasza:
Gyönyörű gyűrű, elolvadnék ha ilyet kapnék, és egy pillanatig sem bántana hogy nem aranyból van!!!
2012. dec. 12. 22:18
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem anno szintén ezüst gyűrűvel kérte meg a kezem. Nagyon örültem neki, bár messze nem volt ilyen szép mint ez :)

Egyébként meg nyakon is vágtam volna, ha kidob egy rakás pénzt brill köves aranygyűrűre :))

2012. dec. 12. 22:42
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz, nekem tetszik. Olyan kis finom. :)

"Ránézésre szép, mondjuk egy eljegyzési gyűrűnek illik azért min. 14k-os fehéraranyból lennie,pár piciny briliánssal és egy picit nagyobb drágakővel (pl. brilliáns, rubin, zafír)."

Ezen jót röhögtem! Illik... :DD

2012. dec. 12. 22:46
 25/32 anonim ***** válasza:
55%

Idézek valakit :

Óóó, fiam...

Az eljegyzés a házasság előszobája, stimmt?

A házassághoz nagyon kevés az hogy "nagyon régóta együtt vagyunk, és nagyon szeretem" Tudod hány házasság indult így? Elárulom: az összes. Meggondolatlanul belementek, marhára nem látták még a másikat olyan helyzetben, ami a házasság alatt előfordul, sem az anyagilag, sem értelmi, érzelmi téren nem fejlettek még ahhoz, hogy a házasságban előforduló gondokat, kríziseket kezelni tudják.

Javaslom, keress rá itt a kérdések közt a "mi a jó házasság titka" jellegű kérdésekre, és vedd észre, hogy nem azt írják, hogy "nagy szerelem" meg "régóta legyetek együtt". Ezek is kellenek persze, ez mindennek az alapja. De önmagában ez a kettő nem tart életben egyetlen házasságot sem. Szóval gondold át, hogy az eljegyzés azt jelenti, hogy szándékomban áll melletted lenni életed végéig a jóban és a trében egyaránt. És ezt nem lehet csak úgy odabökni a másiknak, mikor még magunkat sem ismerjük igazán. Egy iskolás fiú meg lány még rengeteget változhat az évek során. Ha annyira biztos lennél benne, hogy együtt is tudtok maradni, nem siettetnéd a házasságot sem.

u.i.: vannak, akiknek működik ilyen fiatalon is. De ők nem(csak) annyival indokolják az eljegyzést, hogy "há' nagyon szeretem". Rengeteg pár "nagyon szereti" egymást, mégis töredékük jut el az oltárig, még kevesebb az olyan ember, aki boldog házasságban él.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

2012. dec. 13. 06:59
 26/32 anonim ***** válasza:
95%

#25: Persze az, hogy nekik bejön, az fel nem merülne benned... Én inkább csak azt kívánom, sikerüljön és legyenek boldogok.

Megjegyzem, hol volt ilyen kérdés??

2012. dec. 13. 09:20
 27/32 anonim ***** válasza:
39%

Perszeeeeeeeeeee, bejöhet, nem arról van szó. Sőt! Én is 16 éves korom óta vagyok a párommal, most 23 éves vagyok. DE nem röhögtettük magunkat tizenévesen karikagyűrűvel. Ettől függetlenül együtt tudtunk maradni és reális időben eljegyzést is tudtunk (tudunk) tartani.

Mindössze azért írtam be azt amit az előbb, mert tetszet, ahogy az az illető összefoglalta, hogy valóban mit is KELLENE jelentsen egy eljegyzés.

Mostanában nagy divat tizenévesen rázni a rongyot, hogy milyen nagyon felnőttünk, közben még ajj, dehogy is...munka, egyetem, jövedelem nélkül hiába ugrik az ember fejest az ilyen dolgokba. Meg 18 évtől huszonévig rengeteget változnak az emberek, nem beszélve arról (amit még nem tudunk) ha a lány még fiatalabb.

Nem mondtam azt, hogy nem tarthat örökké, de tarthat, csak a "felnőttségüket" azzal bizonyítanák, ha meggondolnák ezeket a döntéseket és akkor hoznák meg, ha valóban helye van. Sokkal felnőttebbnek tartok egy 18 évest aki szerint az ilyesfajta elköteleződés akkor helyénvaló, ha van már diploma vagy munkahely, ha függetlenedtünk a családtól stb. Mert igencsak fölösleges eljegyzést tartani, ha a gyerkőcöket továbbra is a család tartja el.

Ennek ellenére, kívánok sok boldogságot, ha eljegyzéssel, hát azzal, a Ti dolgotok.

De nem az eljegyzés a fontos, hanem a kapcsolat MINŐSÉGE, amit Ti éreztek legbelül. Nem pedig az, amit lát a külvilág...

2012. dec. 13. 10:31
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Próbálom elfeledni a korodat.

A gyűrű viszont szép, és nagyon remélem, hogy majd nekem is ezüst lesz. (Egyébként nem feketedik.)

2012. dec. 13. 11:52
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem is szép:) Kicsit egyet értek azokkal, akik szerint fiatalok vagytok még ehhez, de azért ez romantikus nagyon, pláne ha a saját pénzedről beszélsz, és nem mondjuk zsebpénzről, mert az ugye más... én 15 éves korom óta dolgozom a suli mellett, nekem a saját spórolt pénzem azt jelenti, hogy az a pénz, amiért én dolgoztam meg, akkor szerintem ez nagyon aranyos dolog, még ha nem is feltétlenül okos dolog ilyen fiatalon eljegyezni valakit. Hova mentek nyaralni?:D:D
2012. dec. 14. 21:27
 30/32 anonim ***** válasza:
nekem speciel nem tetszik,de én amúgy is az egyköves gyűrűk híve vagyok.azon lehet látni elsőre is, hogy az eljegyzési...
2012. dec. 18. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!