Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek milyen ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ez az eljegyzési gyűrű? Nektek tetszene?

Figyelt kérdés

Rendeltem az internetről egy ezüst gyűrűt (a barátnőm nem szereti az aranyat, fehéraranyból amit szépnek találtam, az 150 ezer fölött volt), de megbántam, mert így utólag már nem is tetszik nekem annyira.. szerintetek tetszeni fog neki? Nektek tetszene/örülnétek ha ezzel a gyűrűvel kérnék meg a kezedet?

Kép: [link]

bocsi, nem lett túl jó minőségű a kép, de azért lehet látni.

2012. dec. 12. 16:37
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Az mondjuk durva, hogy a 25. válaszadó egy az egyben bemásolta az egyik válaszomat, megtiszteltetésnek veszem, ha nem probléma. :) (aki nem hiszi, járjon utána.)

A kérdés pedig(csak hogy ott is lepontozhassatok): http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..

U.i.: itt nagyon nem arról van szó, hogy rosszat kívánunk a másiknak, vagy hogy nem nézzük ki belőlük, hogy sikerülhet nekik. Mint írtam korábban, kár volt ideírni az életkorát a kérdezőnek, mert mindenki ez alapján ítéli meg a kapcsolatukat, és a legtöbb ilyen véleménynek sajnos van alapja, mert rengeteg embernek beletört a bicskája. Ennyi. Nem kell belelátni azt, hogy szemét rosszakaró mindenki, aki óva inti a másikat a meggondolatlan dolgoktól...

2012. dec. 18. 21:57
 32/32 anonim ***** válasza:
szép:)
2013. jan. 14. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!