Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek milyen ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ez az eljegyzési gyűrű? Nektek tetszene?

Figyelt kérdés

Rendeltem az internetről egy ezüst gyűrűt (a barátnőm nem szereti az aranyat, fehéraranyból amit szépnek találtam, az 150 ezer fölött volt), de megbántam, mert így utólag már nem is tetszik nekem annyira.. szerintetek tetszeni fog neki? Nektek tetszene/örülnétek ha ezzel a gyűrűvel kérnék meg a kezedet?

Kép: [link]

bocsi, nem lett túl jó minőségű a kép, de azért lehet látni.

2012. dec. 12. 16:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
84%
A gyűrű nagyon szép. Én megértem, hogy nem tudtál drága aranyat venni, mégis azt gondolom, hogy az alkalom, a gesztus a fontos. Eljegyezni valakit szép és megható dolog. Erre gondolj. Remélem így látja majd a menyasszony-jelölted is.
2012. dec. 12. 17:07
 12/32 anonim ***** válasza:
87%
Ha a mi anyagi helyzetünket nézzük + azt, hogy a szándék komolyságát nem a gyűrű anyaga jelzi, akkor azt kell mondjam, én lennék a legboldogabb. Igen, függönykarikával is, szóval kedves kérdező, te ismered a barátnődet, nem hinném hogy itt érdemi választ tudunk adni a kérdésedre, hisz itt a burzsujtól a csóróig mindenféle nép leledzik - mint azt a mellékelt ábra mutatja.
2012. dec. 12. 17:09
 13/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, egy kicsit megnyugodtam.

Hozzátenném, hogy a karácsonyra szánt ajándékom a barátnőmnek egy 2 hetes külföldi nyaralás (ott fogom megkérni a kezét), ami nem volt valami olcsó, ezért nem tudtam most fehérarany gyűrűt venni, mert így is elég sok pénzt költöttem el mostanában (ami mind a spórolt pénzem, 18 éves vagyok). De majd a karikagyűrűnk fehérarany lesz (ha igent mondd) :D

2012. dec. 12. 17:19
 14/32 anonim válasza:
13%
18 éves korban nem túl fiatal?
2012. dec. 12. 17:36
 15/32 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy korai... 5 éve ismerjük egymást, 2 éve vagyunk együtt. De vele akarom leélni az életemet.
2012. dec. 12. 17:37
 16/32 anonim ***** válasza:
34%
Ha vele akarod leélni az életed, ráért volna még 5 évig, de nyilván nem ez volt a kérdés(arra meg már válaszoltam, #12). Talán picit kár volt leírni a korod.
2012. dec. 12. 17:57
 17/32 anonim ***** válasza:
56%

Az enyém hasonlóan vékony, fehéraranyból van, csak 1 köves, de ez is gyönyörű szép.

Ne aggódj én akkor is igen-t mondtam volna, ha függönykraikával kér meg. Nem a gyűrű a lényeg !

Egyébként szép gyűrű.

2012. dec. 12. 20:06
 18/32 anonim ***** válasza:
54%

Óuuuu...

Igen a korodat tényleg kár volt leírjad. A barátnőd mennyi idős? Gondolom Ő még 18 sincs...

Esküvő tehát még nem lesz jó pár évig...akkor minek az eljegyzés??? Szerintem ebben a korban nem sok értelme van, még 4-5 év múlva is ráértek és fiatalok lesztek.

Nyilván nem fogod megváltoztatni a véleményedet a kommentem alapján, de azért valamit csak motoszkálni fog.

18 évesen, munkahely, diploma nélkül nem tudom mennyire volt értelme, ugyanez a barátnődnél.

Bocs fennebb a kérdésre is válaszoltam :D csak tudod hogy van...nem bírtam megtartani magamnak.

A vélemény meg olyan mint a s.gglyuk:) Nem kell rám hallgatni

2012. dec. 12. 20:10
 19/32 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon szép és finom munka.
2012. dec. 12. 20:12
 20/32 anonim ***** válasza:
58%
Igen, tetszik! :)
2012. dec. 12. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!