Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarázza meg valaki, miért csinálja ezt velem?
Február 19-én volt a születésnapom. (nem kaptam ajándékot) 21-én, mielőtt hazautaztunk volna a szüleimhez, a párom elráncigált egy ékszerboltba és vett egy gyűrűt. Egy szóval se mondta, hogy nekem lesz, tök ciki volt az egész...
Megvette azt a gyűrűt, ami nekem tetszett. Aztán itthon tartott vmi zagyva beszédet. Gondoltam bénák a pasik, így rákérdeztem, hogy ez most lánykérés volt?
Erre mondta, hogy ez nem jeggyűrű, mert majd megvárja hogy megváltozzam blabla. Közben ölelés, összebújás.
Így én el se vettem a gyűrűt, amit nekem tartogatott, erre fogta, és beledugta a kabátzsebembe.
Egy hétvégén keresztül hurcolásztam a gyűrűt a táskámban, majd vasárnap visszaadtam, azóta itt kallódik.
És vérig vagyok sértve, és nem tudok túllépni rajta.
Ha nem akarja megkérni a kezem, akkor ne tegye, de mit kell cirkuszolni ezzel a gyűrűvel??? Nem is gazdag, hogy ilyen poénokat játsszon.
És ha nem kért meg, akkor elfogadjam a gyűrűt? Mit csináljak vele? Fel nem veszem, egyszer sem volt rajtam, az biztos! Nekem ez sértés! Adjam zaciba, legalább magammal legyek jó??? Rúgjam ki most azonnal???
Vagy én vagyok a hülye, és ez mégiscsak egy nagyon elcseszett lánykérés???
Komolyan mindenkinek ilyen macerás és kétértelmű volt???
Egy biztos, nem vártam nagy dolgokra, és most teljesen depressziós vagyok.:(
Megtennéd, hogy vesszőkkel tagolod a mondanivalódat?
32:
Miért, hogyan írok?
Szerinted miben kellene megváltoznom?
Hát ez így elég érdekes, mindenesetre én megkérdeztem volna már a boltban (vagy előtte), hogy miért vagyunk ott pontosan, kinek lesz, amit venni akar... és nem kertelhetett volna.
Utána meg, ha már megmondta, hogy neked lesz, miért nem akarod elfogadni? Húzd fel és hordd, ha kérdezik, megmondod, hogy szülinapodra kaptad. Nem minden férfi ismeri a módját az ajándék átadásának. Nem a hogyan a lényeg. :)
He? Minek jár két ember egymással, ha nem egy nyelvet beszélnek?
Ha azt mondta hogy nem eljegyzés, akkor nem az.
De ha ezt nem tudod eldönteni, hiába ezt mondta... hát sajnállak.
Egyébként meg eljegyzés nélkül már el sem lehet fogadni egy gyűrűt???, Szánalmasak a mai nők... Nekem a párom adott úgy gyűrűt, hogy nem eljegyzési volt, és borzasztóan örültem neki. Később új gyűrűvel megkérte a kezem.
Meg akart lepni, azért volt a "zsömlét venni" duma. Te meg el sem fogadtad, hát én sem akarnálak így elvenni a helyében, ha egy ajándék miatt - amit meglepetésnek szánt, hogy örülj neki - ekkora cirkuszt csinálsz.
Gondolom, szeret, de nem akar egy sárkányt elvenni, mert mindkettőtök életét megkeserítené vele. Azaz hosszútávon lehet, hogy nem bírná.
Az meg hülyeség, hogy csak eljegyzési gyűrűt vehet egy fiú a barátnőjének, én is kaptam csak úgy gyűrűt.
1. A születésnapi ajándékot én úgy adom oda, hogy "Boldog születésnapot!", elég ennyi, és nincs félreértés. De nekem arról kezdett beszélni a párom, hogy mennyire szeret, velem akarja leélni az életét. Ez egy gyűrűvel szerintem jogosan félreérthető.
2. A születésnapi ajándékot én a másik születésnapján adom oda, vagy ha ünnepség van tervezve, akkor az ünnepségen, nem a kettő között kutyafuttában. (Hétvégén ünnepeltünk a családommal.)
3. A gyűrűt később is a másik ujjára lehet igazíttatni (főleg ha azt sem tudod, melyik ujján akarja majd hordani), vagy titokban kölcsönvenni egy gyűrűjét mintának.
4. Amikor rákérdeztem, hogy ez most egy lánykérés akar lenni, akkor kezdett arról beszélni, hogy ez nem egy jegygyűrű, de majd az lesz.
Szerintem ha bizonytalan valaki, akkor megvárja amíg döntésre jut és nem bántja meg feleslegesen a másikat.
Így most van egy jeggyűrűm, de mégse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!