Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig várjak, hogy megkérje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak, hogy megkérje a kezem?

Figyelt kérdés

ki kell írnom magamból.

párom és én 5 éve élünk együtt. tegnap volt az évfordulónk ami felejthettlen lesz számomra, ne de nem pozitív irányban :(

hetek óta a házasság volt a téma, ha romantikus film ment azon mosolygott hogy mennyire beleélem magam, milyen aranyos vagyok ilyenkor, ismerôsünk kisbabáját ringattam mikor megkérdezte nekunk mikor várható, párom rávágta hamarosan, elvitte a kocsit szerelôhöz irreális összeg volt a javítása, majd közôlte kiköltekezett most nagyon....én pedig mint a meseben azt hittem meg lesz a lanykeres. de nem es mikor latta rajtam h bant valami elbogtem magam. nem tudom mire vár miért nem, de most ugy erzem egy vilag dolt bennem ossze nagyon csalodott vagyok, olyan kerdesek kavarognak bennem, hogy talanne is szeret igazán, talán nem erzi ugy hogy en vagyok neki a legfontosabb :(

mennyi ido utan kertetek meg a parotok kezet?

2014. jan. 18. 14:30
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

utolsó hozzászólóhoz,hát nagy mákod volt....

és szerintem 1 év nem feltétlenül elég ehhez,embere és kapcsolat válogatja....

na mindegy,ennyire egyértelműen nem lehet erről véleményt alkotni,ahogy te tetted,szerintem....

van olyan pasi,akinek nem fontos az eljegyzés esküvő,és ezért nem sürgeti,és van olyan hogy egy kapcsiban a pasinak sokkal égetőbb,bár ez a ritkább...mondjuk nagyon meg akar felelni a családjának stb.

azért mert vki nem házasodik össze a párjával 1-5-6 év után,nem biztos hogy azt jelenti,hogy nem szereti...erre annyi példát láttam már...

2014. jan. 20. 11:07
 32/33 anonim ***** válasza:
Miért kell mindig ez a rózsaszín leánymese???? A pasik nem házasodnak szívesen, csak ha nagyon eltökéltek. Az a baj, hogy így vagytok kódolva… Ezen változtatni nem lehet. :-((
2014. jan. 29. 00:31
 33/33 anonim ***** válasza:

De látod hogy lánymesének tartod, mégsem nekem van ebből problémám, hanem a kérdezőnek, aki évek óta vár...csak azt nem értem hogy mire.

Ha neked kérdező, valami fontos, azt már sokkal korábban tisztázni kellett volna, és akkor nem tököltél volna el ennyit az életedből egy számodra jövőtlen kapcsolatra. (csak mert te szeretnéd az eljegyzést meg házasságot.) Ha neked ez fontos, miért nem hoztad szóba előbb úgy, hogy egyenes választ kapj a kérdésedre? Most már kicsit kár ezen nyöszörögni szerintem.

De pl nekem van barátnőm akinek a párja nem akar házasodni, a barátnőm meg igen, viszont neki a kapcsolat többet ér, ezért lemondott arról hogy házasságban éljen. Ilyen is van. De szokta mondani hogy szomorú, és így sose lesz 100%ig boldog, mert hiányzik neki az hogy feleség legyen, és ne csak élettárs. Viszont ők ezt tisztázták összeköltözés előtt jóval. Hogy a pasinak ennél tovább nem megy. A lány meg elfogadta. Nem várakozik bizonytalanságban. Ezt én sose tudtam felfogni, mi az értelme olyan komolyabb kapcsolatba belemenni (összeköltözés) aminek nincs belátható jövője.(eljegyzés,házasság)

Ha ezeket mindenki letisztázná normálisan akkor nem lenne ennyi kérdés hogy x éve együtt és még mindig nem vett el...

2014. jan. 29. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!