Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megkérje a kezemet a párom?
Várj türelmesen!
Tudja, hogy neked fontos a házasság? Beszéltetek már valaha a temaról?
Mennyi idősek vagytok? Mióta vagytok együtt? Együtt éltek-e?
Ezek mind fontos kérdések, arra vonatkozőan,,hogy hogy közelítsd a témát.
Egy fontos dolog: erőltetni nem érdemes, kihisztizni meg mégúgysem....
26/n
Első vagyok
1 év után ennyi idősen nagyon ritka, hogy egy férfi megkér..
nem voltam 23, amikor költöztünk,(1,5 év után)
Rá 1 évre én már szerettem volna, beszéltünk róla sokat, de ő még nem volt készen...mindig csak "majdban" beszélt....majd ha lesz gyerekünk, majd ha házasok leszünk, tehát én tudtam, hogy neki is a terveiben van
3 éve élünk együtt most történt meg, ősszel lesz az esküvőnk.... 5 éve leszünk akkor együtt.
Én korábban szerettem volna, de mint írtam erőltetni nem lehet, ő most vált késszé...
Ő 27 lesz én mint írtam 26
ne görcsölj ezen, mert tönkremehet a kapcsolattok.
Nem azt mondom, hogy úgy kell csinálni, meg az a példa jó ahogy nálunk volt, csak leírtam, velünk mi volt.
Lehet, hogy a te párod már holnap megkér....
Egy kapcsolatban nem szabad tabuknak lenni, kell tudni beszélni dolgokról (mint az hogy valaki akar-e házasságot vagy sem), de azért tudni kell mikor nyaggatás, erőltetés a dolog....
Tehát TÜRELEM, ha pedig még nem beszéltetek róla, akkor itt az ideje
Ha azt akarod, hogy veled maradjon akkor ne nyaggasd! Ezektől egy pasi falra mászik! Ha ő úgy érzi, hogy itt az idő, hogy megkérje a kezed akkor megteszi!
Amúgy meg nem tudom mit akarsz, főleg, hogy 1 éve vagytok együtt csak, sok pasi nem fog rohanni az ékszerészhez, hogy gyűrűt vegyen...
Párom 1,5 év után kérte meg a kezem, ő úgy érezte, hogy eljött az idő és megtette! Úgy, hogy NEM nyaggadtam ezzel, beszéltünk arról, hogy fontos számunkra a házasság és ennyi!
Azóta eltelt lassan 2 év és boldog házasok vagyunk!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!