Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tegyek, hogy megkérje a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megkérje a kezemet a párom?

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 10:48
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
80%

Várj türelmesen!

Tudja, hogy neked fontos a házasság? Beszéltetek már valaha a temaról?

Mennyi idősek vagytok? Mióta vagytok együtt? Együtt éltek-e?

Ezek mind fontos kérdések, arra vonatkozőan,,hogy hogy közelítsd a témát.

Egy fontos dolog: erőltetni nem érdemes, kihisztizni meg mégúgysem....

26/n

2013. máj. 11. 10:53
 2/63 anonim ***** válasza:
86%
Semmit, mert ha ez nem jön egy pasiból magától, akkor ha ki is erőszakolod, vége lesz a történetnek. Szóval nem éri meg. Attól meg, hogy valaki eljegyez, nem fogod be a pasit, mert imán el lehet vinni tőled.
2013. máj. 11. 10:58
 3/63 A kérdező kommentje:
Én 23 ő 25 egy éve vagyunk együtt
2013. máj. 11. 11:08
 4/63 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom,egy év azért még nem olyan sok idő,szóval várj türelmesen.Együtt éltek?
2013. máj. 11. 11:14
 5/63 anonim ***** válasza:
72%
Például ne nyaggasd. MEg lehetőleg ne csináltasd fel magad, mert az nagyon nem szép dolog.
2013. máj. 11. 11:22
 6/63 anonim ***** válasza:
85%

Első vagyok

1 év után ennyi idősen nagyon ritka, hogy egy férfi megkér..

nem voltam 23, amikor költöztünk,(1,5 év után)

Rá 1 évre én már szerettem volna, beszéltünk róla sokat, de ő még nem volt készen...mindig csak "majdban" beszélt....majd ha lesz gyerekünk, majd ha házasok leszünk, tehát én tudtam, hogy neki is a terveiben van

3 éve élünk együtt most történt meg, ősszel lesz az esküvőnk.... 5 éve leszünk akkor együtt.

Én korábban szerettem volna, de mint írtam erőltetni nem lehet, ő most vált késszé...

Ő 27 lesz én mint írtam 26

ne görcsölj ezen, mert tönkremehet a kapcsolattok.

Nem azt mondom, hogy úgy kell csinálni, meg az a példa jó ahogy nálunk volt, csak leírtam, velünk mi volt.

Lehet, hogy a te párod már holnap megkér....

Egy kapcsolatban nem szabad tabuknak lenni, kell tudni beszélni dolgokról (mint az hogy valaki akar-e házasságot vagy sem), de azért tudni kell mikor nyaggatás, erőltetés a dolog....

Tehát TÜRELEM, ha pedig még nem beszéltetek róla, akkor itt az ideje

2013. máj. 11. 11:34
 7/63 anonim ***** válasza:
91%
Szeresd és vigyázz a kapcsolatotokra. Ha meg akar kérni, úgyis meg fog, ha meg nem, akkor úgyse tudod kierőszakolni (ha mégis, azt meg megbánnád). Egy év nem olyan sok, hogy már kapkodni kellene.
2013. máj. 11. 11:53
 8/63 anonim ***** válasza:
100%
Várj, szeresd és ne sürgesd. 1 év után eléggé elhamarkodott lenne, szerintem.
2013. máj. 11. 12:01
 9/63 anonim ***** válasza:
84%

Ha azt akarod, hogy veled maradjon akkor ne nyaggasd! Ezektől egy pasi falra mászik! Ha ő úgy érzi, hogy itt az idő, hogy megkérje a kezed akkor megteszi!

Amúgy meg nem tudom mit akarsz, főleg, hogy 1 éve vagytok együtt csak, sok pasi nem fog rohanni az ékszerészhez, hogy gyűrűt vegyen...

Párom 1,5 év után kérte meg a kezem, ő úgy érezte, hogy eljött az idő és megtette! Úgy, hogy NEM nyaggadtam ezzel, beszéltünk arról, hogy fontos számunkra a házasság és ennyi!

Azóta eltelt lassan 2 év és boldog házasok vagyunk!

23/N

2013. máj. 11. 12:14
 10/63 A kérdező kommentje:
Azért szeretném ha feleségül venne mert nagyon sokat dolgozik és igy legalább ha máskor nem is de este találkoznánk.
2013. máj. 11. 12:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!