Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ki szeretné hogy a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretné hogy a párja megkérje a kezét?

Figyelt kérdés
Nekem minden vágyam, nagyon szeretem és elfogadom olyannak amilyen , tényleg imádom őt, és minden vagyam ez.Szeretném boldoggá tenni. Nagyon szeretném ha megkérne.
2012. dec. 9. 20:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Hat, en is szeretnem..erre varok mar szinte kezdettol fogva (8 eve vagyunk egyutt) boldogok vagyunk, imadjuk egymast, azt mondja, egyszer majd megker...de hogy mikor...:D

Annyira nem erzem katasztrofanak, ha nem ker meg, de jo lenne:D

2012. dec. 9. 20:45
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Ki NE szeretné, hogy egyszer megkérjék?
2012. dec. 9. 20:46
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
én is erre várok,csak arra vigyázz, h ne akard őt erőszakkal rávenni , mert attól nem fogja hamarabb megkérni a kezedet!:D
2012. dec. 9. 21:15
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Első válaszoló nem vagy egyedül, mi már 7 éve vagyunk együtt gyerekkorunk óta....:Dvan még türelem...
2012. dec. 9. 21:17
 5/14 anonim ***** válasza:
64%

másfél éve vagyunk együtt, és szeretném ha egyszer megkérne, de annak még nincs itt az ideje (19 évesek vagyunk).

bár ma láttam facebookon egy ilyen tök vicces menyasszonyitortás képet (tényleg vicces volt, belinkeltem neki üzenetben és azt reagálta h ne felejtsem el mert majd nekünk is ilyen lesz. szóval van okom reménykedni, hogy egyszer majd a távoli jövőben...:)

2012. dec. 9. 22:00
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem azert, de mi alapjan pontoztatok? Az elottem valaszolo peldaul mert 0%-os?
2012. dec. 9. 22:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Bocs, javitok, azota felment 38-ra:D
2012. dec. 9. 22:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Engem nem foglalkoztat, valahogy kinőttem ezt a dolgot. Megbeszéltük, hogy mielőtt a gyerek-kérdés aktuális lesz, összeházasodunk, ennyi nekem bőven elég. Világos, hogy együtt tervezzük a jövőt, így nem kattogok a romantikus körítésen. :)
2012. dec. 10. 10:41
 9/14 anonim ***** válasza:

kis ellentmondást vélek felfedezni. szeretnéd boldoggá tenni? papír nélkül nem tudod? sztem inkább azt szeretnéd, h ő tegyen boldoggá azzal, h megkér.

már annyiszor kutattam a miértjét, h a nőknek mi olyan fontos a lánykérésben, esküvőben... nem bírok rájönni, pedig magam is nő vagyok, boldog párkapcsolattal, közös tervekkel. mégsem érzem létszükségnek, h legyen róla papírom. nincs és nem is lesz :)

nekem meg van kérve a kezem, oda is van adva :) boldog vagyok.

2012. dec. 10. 11:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló!

Nah, hát ha már Neked megkérték a kezed, jó, hogy így válaszolsz a kérdezőnek.

Nem lefitymálásból mondom egyáltalán. Csak először leírod, hogy mégis miért olyan fontos ez, aztán pedig közlöd, hogy Neked már megkérték a kezed és a boldog vagy. Lehet, hogy összeházasodni nem fogtok, mert ez csak amolyan szimbolikus lánykérés volt, de úgy érzem, hogy pont emiatt vagy olyan nyugodt, mert Veled ez már megtörtént.

Lehet, ha nem történt volna meg, akkor Te is elgondolkoznál rajta, mint sokan mások, hogy mégis mi lenne ha...

2012. dec. 10. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!