Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek érdemes várnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes várnom arra, hogy megkérje a kezemet?

Figyelt kérdés

18 hónapja vagyunk együtt, mindketten 30 évesek, 14 hónapja együtt is élünk. Tavaly télen nagyon lelkes volt, szóbe került esküvő, ő hozta fel, vendéglista, zenekar, stb. Mostanra meg valahogy elsikkadt a téma, és ha felhozom, akkor azt mondja, hogy ő még várni akar, majd tudja, mikor akarja, különben is, biztosra akar menni, de közben ugyanúgy beszél a gyerekszobáról, közös gyerekekről, közös jövőről. Én nagyon szeretném, ha elvenne, mert gyermeket is mielőbb szeretnék tőle, és egyre jobban idegesít ez a szerintem halogatás, és nem 40 évesen szeretnék szülni.

Tanácsok?

2009. nov. 30. 17:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Megértem az aggodalmadat,és azt is,hogy nem 40 évesen szeretnél szülni.Azonban ha a párod nem biztos az érzéseiben,a közös jövőben,akkor kár esküvőt tervezgetned.Természetesen így babát nem szülnék semmi képen.Szerintem ne hagyd elsiklani a téma felett,amikor alkalmasnak látod ülj le vele komolyan elbeszélgetni,mik a tervei a jövőre nézve.Ha elodázza,nem biztos...stb..akkor kár egymás idejét rabolni,főleg a tiédet.
2009. nov. 30. 17:22
 2/19 anonim ***** válasza:
Talán elbizonytalanodott? Kérdezd meg nyiltan, hogy mit szeretne? Mert te gyereket szülni csak házasság után szeretnél. Az idő pedig sürget. Úgyhogy ha már nem szeret úgy mint azelőtt, akkor jobb lesz a szakítotok. :((
2009. nov. 30. 17:29
 3/19 anonim ***** válasza:

Már a kérdésed is,

azt bizonyítja,hogy valami nem jó a kapcsolatotokban.Ha két ember szereti egymást és feltétlenül megbízik egymásban,akkor összeházasodnak és gyereket vállalnak.

A párod bizonytalan,várni akar. Miért?

Te pedig azt kérdezed :VÁRJ-e,amíg feleségül vesz.Ebből az a következtetésem,hogy csak akkor akarsz vele maradni,ha feleségül vesz,és nem szereted eléggé.

Először ezeket a kérdéseket kellene tisztáznotok,és eldönteni,hogyan tovább.A házasság nem szüntezti meg a problémákat.

, a gyerek pedig csak súlyosbíthatja azokat.

2009. nov. 30. 17:29
 4/19 anonim ***** válasza:
17,29-el totál nem értek egyet.Szerintem teljesen természetes,hogy ha szereti egymást egy pár,akkor össze akarnak házasodni,és gyerekeket terveznek.Ha az egyik fél nem szeretné elkötelezni magát a másik felé,akkor az Ő érzelmeivel van baj,Ő nem szereti igazán a párját.Ha én teljesen biztos vagyok az érzéseimben,akkor nincs min vacillálnom,akkor boldogan tervezgetem a közös jövőt,hogy mi lesz a házasság kötésünk után.
2009. nov. 30. 17:34
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

én házasság nélkül is szülnék gyereket annak a férfinek akiben bízom, és akit szeretek.

nálam nem feltétele a gyerekvállalásnak az esküvő. ha tudom, hogy szeret, és kitart mellettem, és szeretni fogja a babánkat is, akkor mi tartana vissza?

egy papírtól nem leszünk boldogabbak...

2009. nov. 30. 17:39
 6/19 anonim ***** válasza:

Elhiszed, hogy simán belemenne, hogy esküvő nélkül gyermeket vállaljatok ? Gondoltál már erre, hogy hagyod a fenébe a lagzit és helyette elkezditek a gyerekszobát ?

A mai világban ez már nem probléma, csak a maradiak szólnának meg érte....

2009. nov. 30. 17:41
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
Nekünk a férjemmel probléma lenne házasság után együtt élni sokáig.Sosem szültem volna meg a gyerekeinket,ha arra sem méltat,hogy feleségül vegyen.És természetesen Ő kérte meg a kezem teljesen meglepetésszerűen és önszántából.Én sosem hoztam volna elő az esküvő témát magamtól,mert szerintem ez a férfi dolga.Ezek szerint mi maradiak vagyunk,de nem csak ebben,hanem sok másban is.És szörnyülködve nézzük a felelőtlen embereket,akik semmibe veszik egymást,nem vállalnak felelősséget egymásét a családjukért a boldogságukért.Remélem nem is leszünk modernek már e téren,és reméljük a gyerekeink sem.
2009. nov. 30. 17:50
 8/19 anonim ***** válasza:
56%

bocsánat

házasság után=házasság nélkül

Mert igenis sokat számít,hogy törvényesen is egymáshoz tartozunk.

2009. nov. 30. 17:52
 9/19 anonim ***** válasza:
73%

Megjött a maradi!:-)

Bizony,ha te házasságban akarsz gyermeket szülni,akkor "ha csak egy papír",akkor a leendő párod adja meg neked ezt az apróságot a boldogságodhoz.Mert ha valakinek nem számít,akkor miért is ne,ha meg számít,akkor miért akar gyermeket attól,akit nem óhajt feleségül?

Sajnálom,hogy eljutott eddig ez a világ,hogy nők mondják azt,hogy nem számít,meg maradi,meg hülyeség.Nem ez az összetartozás jelképe,amit ország-világ elött kinyílvánítunk.Vagy van olyan,akit szégyell a párja?

Kedves kérdező!Ha valakivel már ilyen "apróságon"külön véleményen vagytok,hogyan fogtok megegyezni a gyermeknevelés,munkabeosztás,lakhatás terén?Kérdezd meg a párodat,hogy hogyan látja,netán neked kell majd alkalmazkodni a mindenkori ötleteihez?Mert mint tudjuk az már nem párkapcsolat.Tessék leülni,megbeszélni vele,ha a jövőnkről van szó,nem szabad szégyenlősnek lenni.

2009. nov. 30. 17:54
 10/19 anonim ***** válasza:
56%

szerintem nem attól függ a kapcsolat jövője, hogy van-e róla papír...

ismerek egy idősebb párt, akik 30év és két gyerek felnevelése után házasodtak össze. szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy szégyell. mekkora hülyeség ez!!???

negatív tapasztalataim vannak a házasságot illetően, ezért sem szeretnék semmilyen papírt aláírni. ha igazán szeret a párom akkor "szerződés" nélkül is szeretni, tisztelni, becsülni fog.

2009. nov. 30. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!