Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes várnom arra, hogy megkérje a kezemet?
18 hónapja vagyunk együtt, mindketten 30 évesek, 14 hónapja együtt is élünk. Tavaly télen nagyon lelkes volt, szóbe került esküvő, ő hozta fel, vendéglista, zenekar, stb. Mostanra meg valahogy elsikkadt a téma, és ha felhozom, akkor azt mondja, hogy ő még várni akar, majd tudja, mikor akarja, különben is, biztosra akar menni, de közben ugyanúgy beszél a gyerekszobáról, közös gyerekekről, közös jövőről. Én nagyon szeretném, ha elvenne, mert gyermeket is mielőbb szeretnék tőle, és egyre jobban idegesít ez a szerintem halogatás, és nem 40 évesen szeretnék szülni.
Tanácsok?
Már a kérdésed is,
azt bizonyítja,hogy valami nem jó a kapcsolatotokban.Ha két ember szereti egymást és feltétlenül megbízik egymásban,akkor összeházasodnak és gyereket vállalnak.
A párod bizonytalan,várni akar. Miért?
Te pedig azt kérdezed :VÁRJ-e,amíg feleségül vesz.Ebből az a következtetésem,hogy csak akkor akarsz vele maradni,ha feleségül vesz,és nem szereted eléggé.
Először ezeket a kérdéseket kellene tisztáznotok,és eldönteni,hogyan tovább.A házasság nem szüntezti meg a problémákat.
, a gyerek pedig csak súlyosbíthatja azokat.
én házasság nélkül is szülnék gyereket annak a férfinek akiben bízom, és akit szeretek.
nálam nem feltétele a gyerekvállalásnak az esküvő. ha tudom, hogy szeret, és kitart mellettem, és szeretni fogja a babánkat is, akkor mi tartana vissza?
egy papírtól nem leszünk boldogabbak...
Elhiszed, hogy simán belemenne, hogy esküvő nélkül gyermeket vállaljatok ? Gondoltál már erre, hogy hagyod a fenébe a lagzit és helyette elkezditek a gyerekszobát ?
A mai világban ez már nem probléma, csak a maradiak szólnának meg érte....
bocsánat
házasság után=házasság nélkül
Mert igenis sokat számít,hogy törvényesen is egymáshoz tartozunk.
Megjött a maradi!:-)
Bizony,ha te házasságban akarsz gyermeket szülni,akkor "ha csak egy papír",akkor a leendő párod adja meg neked ezt az apróságot a boldogságodhoz.Mert ha valakinek nem számít,akkor miért is ne,ha meg számít,akkor miért akar gyermeket attól,akit nem óhajt feleségül?
Sajnálom,hogy eljutott eddig ez a világ,hogy nők mondják azt,hogy nem számít,meg maradi,meg hülyeség.Nem ez az összetartozás jelképe,amit ország-világ elött kinyílvánítunk.Vagy van olyan,akit szégyell a párja?
Kedves kérdező!Ha valakivel már ilyen "apróságon"külön véleményen vagytok,hogyan fogtok megegyezni a gyermeknevelés,munkabeosztás,lakhatás terén?Kérdezd meg a párodat,hogy hogyan látja,netán neked kell majd alkalmazkodni a mindenkori ötleteihez?Mert mint tudjuk az már nem párkapcsolat.Tessék leülni,megbeszélni vele,ha a jövőnkről van szó,nem szabad szégyenlősnek lenni.
szerintem nem attól függ a kapcsolat jövője, hogy van-e róla papír...
ismerek egy idősebb párt, akik 30év és két gyerek felnevelése után házasodtak össze. szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy szégyell. mekkora hülyeség ez!!???
negatív tapasztalataim vannak a házasságot illetően, ezért sem szeretnék semmilyen papírt aláírni. ha igazán szeret a párom akkor "szerződés" nélkül is szeretni, tisztelni, becsülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!