Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rà a baràtomat, hogy ideje lenne, hogy megkérje a kezem? Ötletek?
Majd elvesz, ha akar. Van értelme úgy csinálni, ha csak Te akarod?
Esetleg utalahatsz rá ,hogy Te már kéeszen állnál rá, ha esetleg nem biztos ebben, és csak ezért tétovázna.
Attól, hogy te, meg a statisztika azt mutatja, hogy itt lenne az ideje, még nincs itt az ideje feltétlenül. Ehhez két ember kell, nem egy, aki osztja az észt.
Amúgy én sose mennék valakihez feleségül, akivel megkéretem magam, de amúgy neki nem jut eszébe az eljegyzés. Soha.
Mint a szappanoperákban: mondd, hogy terhes vagy...
Viccet félretéve: gondold át, valóban meg akarod-e kérni a saját kezed. Mert ez az. És ha ő nincs 100%ig benne, annak kopp a vége előbb vagy utóbb. Neki is akarnia kell 100%ig, és azért ha eljut odáig, akkor menni fog ez neki magától is. Előtte meg nem érdemes erőltetni, mert csak rosszat tehetsz.
Ha valaki el akar venni, az elvesz.
Anelkul, hogy taktikaznal.
Ha meg nem, akkor meg lehet nem a megfelelo emberrel vagy egyutt.
Érdemes ilyen témáról nyíltan beszélni,ne célozgass szerintem.
Lehet,hogy ő nem is tudja,hogy neked ez fontos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!