Hogyan vezessem rá a témára? VAn egy férfi ismerősöm, akivel ismerkedünk, és én már többet érzek iránta. Hogyan hozzam fel neki a témát hogy azért mégse üldözzem el? Kérlek adjatok tanácsot! F38 én 32 aki most úgy érzi magát mint egy tini!
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 15:40
1/5 anonim válasza:
Odaállsz elé, lábujjhegyre emelkedsz és megcsókolod.
38 évesen nem lehet olyan hülye, hogy nem ért ebből. ;)
3/5 anonim válasza:
Ismerkedtek? Együtt fogtok kapálni? ;)
4/5 anonim válasza:
Hivd el moziba vagy ilyesmi, mond neki hogy szeretnéd megnézni xy filmet de nincs kivel, biztos elkisér. Hajrá, sok sikert.
5/5 anonim válasza:
szerintem adódik olyan helyzet amikor egymás mellett ültök, ő elnéz tőled balra vagy jobbra akkor fújd meg egy kicsit a nyakát :) arra tuti visszakapja a fejét és ha érti a célzást...
Vagy pasiktól tanultam:
Nézz a szemébe mélyen mikor egymás mellett ültök, majd a kettőtök közötti távolságot tedd meg (a fejeddel)... ha benne van akkor ő is megteszi ugyan ezt a távolságot, ha nem akkor még tudod menteni a menthetőt: ááá, csak egy szempilládat akartam leszedni... érted ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!