Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes várnom arra, hogy megkérje a kezemet?
18 hónapja vagyunk együtt, mindketten 30 évesek, 14 hónapja együtt is élünk. Tavaly télen nagyon lelkes volt, szóbe került esküvő, ő hozta fel, vendéglista, zenekar, stb. Mostanra meg valahogy elsikkadt a téma, és ha felhozom, akkor azt mondja, hogy ő még várni akar, majd tudja, mikor akarja, különben is, biztosra akar menni, de közben ugyanúgy beszél a gyerekszobáról, közös gyerekekről, közös jövőről. Én nagyon szeretném, ha elvenne, mert gyermeket is mielőbb szeretnék tőle, és egyre jobban idegesít ez a szerintem halogatás, és nem 40 évesen szeretnék szülni.
Tanácsok?
Nem Te vagy az élete párja, ezért fél elvenni, ne haragudj, de így van.
Nálunk ez megvan a bátyámnál is. Illetve a párom előttem 7 évig volt egy nővel, megkérte a kezét, az elutasította. El is hagyta. Pár évre rá jöttem én, ennek már 4 éve. Azóta azt hallgatom, hogy milyen jó lesz, meg esküvő....máskor meg azt hogy fél tőle.
Tudom, hogy egy oka van, a régi nője volt az igazi. Tuti hogy nálatok is ez van.
Én viszont már nem várok tőle semmit. :(
Szierintem érdemes várnod, az hogy most nem kéri meg és még várni akar szerintem azzal magyarázható hogy meg szeretné adni a módját de erre most nincs elég pénz...
Amikor én kértem mega párom kezét cska a virág volt 30 ezer ft. A gyűrű meg a másik fele, nem olcsó mulatság ez ma már.
Ráadásul nem is úgy sikerült ahogy terveztem volna.
Kissé fapados lett a dolog dehát ez van.
Úgyis megismétlem ha végre egyenesbe jövök!
Az utolsó hozzászólónak:
Te aztán igazi férfi vagy, örülök, hogy még van ilyen, én már nem hittem.
20/ L
Köszönöm széepn mindenkinek a válaszokat.
Eléggé vegyes, sokszor én sem tudom, mi is lenne valóban jó, de nagyon szeretem, és azt is tudom, hogy ő is engem.
A babával azért vagyok gondban, mert egy méhen kívüli terhesség után nem is biztos, hogy azonnal és elsőre összejönne simán, ezért sem szeretném húzni sokáig az időt.
Szóval nem tudom, mi legyen, szóba hozni nem akarom, mert ha meg sokat nyúzom vele, az se jó.
Most olvastam vissza a kérdéseimet. :)
2011-ben volt az esküvőnk. :)
Kiegészítés:
4 lombikból 2 fiunk született. :)
Most volt a 10 éves évfordulónk, és 7 éves házassági évfordulónk.
Legjobb dolog az életemben ő, és a közös családunk. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!