Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkéri a kezemet. Mit legyen?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 00:40
1/16 anonim válasza:
Mi a kérdés? Ok, késő van, de akkor se értem.
2/16 anonim válasza:
Mé, elvesztette az egyik kezét, és most a tiedet akarja?
3/16 anonim válasza:
Ezt te előre tudod, vagy a kérdés feltevése után azt mondtad, hogy "várj drágám, megkérdezem gyakorin, hogy mit mondjak"?
4/16 anonim válasza:
Két lehetőség van. Igent mondasz, vagy nemet. Ha igent mondasz, akkor esküvő legyen, ha nemet, akkor szakítás. Egyébként elég nehéz megválaszolni egy ilyen kérdést, ha semmi körülményt nem tudunk. Minden esetre, nehogy pofára esés legyen a vége, és elmaradjon a lánykérés... Szerintem ne törd magad ilyeneken előre. Ráérsz akkor. De ha feltettél egy ilyen kérdést, akkor inkább még azelőtt szakíts szerencsétlennel, mielőtt megkéri a kezed, mert a te hozzáállásodból sok jó nem sülhet ki.
6/16 flancos krumpli válasza:
Amennyiben szereted őt és ténylegesen nem csak a kezedet akarja magának, hát mondj igent.
7/16 anonim válasza:
A nászéjszakán is előbb rászakadsz a billentyűzetre?
8/16 anonim válasza:
A kérdést sem tudod helyesen feltenni!Sajnálom szegényt ,ha igent mondasz neki.
9/16 anonim válasza:
Ezt magadtól kéne tudni ha ilyet képes vagy megkérdezni akkor csatlakozom az előttem lévőhöz.
Valsz fiatal vagy és tapasztalatlan és legfőképpen érettlen egy kapcsolatra ha tévednék bocs.
Az érzelmeiddel viszont valami akkor sincsen rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!