Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiú megkéri a kezemet, nekem is kell adnom neki valamit?
Én szeretnék neki adni valamit, csak nem tudom pontosan hogy mit. Gondoltam rá, hogy kap egy medált a nevemmel, bár tudom, hogy nem a nyakláncán hordaná (nem is várom el tőle), hanem a pénztárcájában.
Azt hogy illik-e, azt azért kérdeztem, mert nem tudom, hogy ezt hogyan szokták amúgy. Nem másoknak szoktam élni, mások szokásai szerint, csak érdekel.
Sztem nyugodtan adhatsz valamit, ha úgy érzed, ez a medál jó ötlet, olyan szívből jövő ajándék.
de ahogy az előttem szólók is írták, az, hogy a fiú megkéri a kezed, nem kötelez téged, hogy te is ajándékozz valamit.
Az alkalom még mindig nem történt meg. Nemsokára lesz az évfordulónk, remélem akkor megtörténik. Nagyon vágyom rá.
A medált megcsináltattam, de nem bírtam ki, és én odaadtam neki. Kérdezte, hogy miért, annyit mondtam: mert szeretlek!
Tegnap volt az évfordulónk, és nem történt semmi. De még romantikusnak sem mondható volt. Mintha csak egy átlagos nap lett volna.
Most lelkem mélyén összetörtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!