Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátom már többször mondta nekem, hogy azt szeretné, ha én lennék a felesége. Tegnap megkérdezte, hogy igent mondanék-e, ha megkérne. Ez azt jelentheti, hogy meg fogja kérni a kezemet?
Igen kislány, ez azt jelenti.
Azért kérdezte meg, mert kicsit félt a visszautasítástól.
Remélem még nem...
Az én barátom 10 év alatt százszor megkérdezte ugyanezt, aztán annyi. Soha nem kért feleségül azóta sem.
Sok boldogságot!
Valószínűleg igen:) viccből csak nem kérdez ilyet:D
Nálunk is ez a helyzet, 14 hónapja vagyunk együtt, és a 6. hónaptól kezdve sokszor megkérdezi, hogy Hozzámennék-e:) Csak még várnunk kell, hogy befejezzem a sulit..
Nem akarlak elkeseríteni, de mi már esküvői időpontról is beszéltünk, így elméletben, de mégse kérte még meg a kezem. :( :(
Pedig a párkapcsolatban semmi gondunk, együtt élünk, gyerekünk van, veszekedni még soha nem veszekedtünk.
Van rá esély de semmi se biztos csak a halál.11 hónap édes kevés.Pár év múlva térjetek vissza rá,majd ha már együtt is laktok,és kiderül tudtok e együtt élni.
Sok boldogságot!
Mindenképpen azt jelenti, hogy többször is felvetődött benne a téma, elgondolkozott rajta és úgy érzi, veled szeretné leélni az életét, és jó lenne, ha majd egyszer összeházasodnátok.
Hogy mostanában ténylegesen tervezi-e a lánykérést, azt így nem lehet megmondani. Van rá esély, de arra is, hogy csak elméleti szinten tervezget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!