Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A Barátom már többször mondta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátom már többször mondta nekem, hogy azt szeretné, ha én lennék a felesége. Tegnap megkérdezte, hogy igent mondanék-e, ha megkérne. Ez azt jelentheti, hogy meg fogja kérni a kezemet?

Figyelt kérdés
21 évesek vagyunk, 11 hónapja vagyunk együtt. :)
2011. jan. 30. 19:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még korai lenne férjhez menned, persze nem sértésből mondom, jó ha van valaki aki szívből szeret, de még túl fiatalok vagytok egy ilyen lépéshez, de a ti döntésetek, senki nem akadályozhat meg benne. Hajrá!
2011. jan. 31. 01:08
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

tegnap 19:31 vagyok

Érdekes, hogy akik azt mondják, hogy ez nem lehetséges, azok fel vannak pontozva, akik pedig azt, hogy lehetséges, azok pedig le.. A tapasztalati pesszimizmus a legjobb:D

Válaszolva vkinek: aki csak játszadozik a gondolattal, annak ki az, aki bedől? Nem annyira kiismerhetetlenek az emberek, látszhat vkin, hogy komolyan kérdezi-e vagy nem. Bár az emberismerethez biztos pszichológiát kell tanulni..

Én csak azért mondtam, hogy valószínűleg meg fogja kérni a kérdező kezét, mert több, ugyanilyen helyzetben levő ismerősöm volt. És mindegyiknek happyend a vége. És a saját tapasztalatom is ez.

2011. jan. 31. 16:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehetséges :) , DE minden pasi más.

nálunk ugy volt h egyik vasárnap elkezdte mondani, h jó feleség lennék és ah ott állunk.....blabla.. és h mit mondanák rá...

rá egy hétre meg is kért:)

2011. febr. 4. 22:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én barátom 3 hónap után kérte meg a kezem gyűrű nélkül. Egy nagyon romantikus estén voltunk túl és elbúcsúzásnál megkérdezte, hogy leszek-e a felesége. Én csak néztem értetlenül, azt hittem, hogy viccel. Azt mondta, hogy tudja, hogy ez nem tűnik túl biztosnak, de bízzak benne, nagyon szeret, és soha nem akar elengedni, én vagyok az élete. Egy hétre rá érkezett a gyűrű is. 19 éves vagyok, ő 25.
2011. febr. 10. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!