Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz az eljegyzésem és szeretném ha segitenétek! Párom nem egy olyan nyálas tipus milyen szöveg illene neki amivel megkéri a kezemet és nekem mit kellilyenkor mondan?
"leszel a felségem?"
"Igeeeeen!!!"
Neked, mindenképpen egy igen-t kell mondanod, ha hozzá akarsz menni. :)
Neki pedig egy "hozzám jönnél feleségül?"- kérdés is megteszi, ha nem akarja bővebben kifejteni a dolgot.
Ha keretet akar adni a dolognak, akkor elmondja kb. ezt: Tisztelt Megjelentek! X és én már y éve vagyunk együtt. Úgy érezzük, hogy a kapcsoltunk megérett arra, hogy hivatalosítsuk/megesküdjünk/tovább lépjünk. Emiatt is teszem fel a kérdést: Hozzám jönnél feleségül?"
Te pedig elrebeged a válaszod. :)
Hajrá! :)
Hát, ha nem tudtok beszélni, akkor javaslom, hogy bólogassatok ... A vendégeknek, mivel eljegyzésre hivatalosak, meg majd csak leesik, hogy megkérték a kezedet, te meg igent mondtál.
De van egy olyan érzésem, hogy tudtok ti beszélni. Csapjatok a seggetekre, aztán szedjetek már össze pár gondolatot. Röhej, hogy ilyen fórumon kell az ilyet megkérdezni.
4. lennék:
Nálunk úgy zajlott a dolog, hogy a párom felállt, és kb. ezt mondta: "Kedves Vendégeink! Nem szeretnék nagy beszédet tartani. A meghívó alapján mindenki tudja, hogy miért is gyűltünk így össze, családiasan. Térjünk is rá a lényegre: Kedvesem, szeretném, ha hozzám jönnél feleségül! Ugye hozzám jössz?"
Én meg értelemszerűen röviden és tömören igen-t mondtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!