Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem meri megkérni a kezemet?
Párommal lassan 6 éve vagyunk együtt,egyszer már megkérte a kezemet kb fél év után,aztán úgy 4év után különmentünk,majd kibékültünk,de én beadtam a zaciba a gyűrűt,nem szerettem volna megtartani,hisz emlékezni sem akartam rá akkor.Amikor kibékültünk ezt elmeséltem neki,hisz észre is vette volna.
Most is szóban forog a dolog,ismént,de már nem gördül,szóvá tettem,mire nekem rontott h költöztünk így új helyet kell keresnie valami összejövetelre,megírta már a beszédet amit szeretett volna mondani,tervezi,csak nem egyszerű,nincs pénz most rá stb...
(sok dolga van tényleg,sokat dolgozik,alig van itthon,de van egy rossz megérzésem)
Akarja még vagy anno vérig sértettem a dologgal,húzza halassza?
Ne is haragudj, de hogy adhattad be a zaciba????:-S
Nem tudom a párod milyen természet, de én sem gondolkodnék egyhamar, hogy ismét beégjek...
Az a probléma, hogy bármilyen választ is kapsz itt, az erősen befolyásolni fogja a viselkedésedet, mivel érzelmileg kompromittált vagy. Ha a válaszok azt sugallják, hogy már elment tőle a kedve, akkor ha ez téves is, a viselkedéseddel könnyen létrehozhatod ezt a helyzetet. Szóval most a tűzzel játszol.
Pl. én ez alapján (34F) úgy érzem, hogy már nem akarnám feleségül venni, és a kirohanása valószínűleg egy belső őrlődés jele volt, mert azt akarta mondani (de mégsem mondhatta), hogy "bazzeg a múltkor nem akartad, a gyűrűt zaciba adtad, és most meg házasságot akarsz?!"
De nem biztos, hogy tényleges ez a helyzet a párod esetében. Ha meg akarsz róla győződni, kérj bocsánatot érte, mondd el hogy sajnálod. Ha ez segít, ez volt a gond. :)
Lehet, hogy nem arról van szó, hogy nem meri, hanem már nem látja értelmét.
Szétmentetek a jegyességetek alatt, gondolom, megingott a bizalom, és minden, ami addig rendben(?) volt. Lehetséges, hogy már máshogy áll ehhez az eljegyzés-témához, hisz oda a varázsa az egésznek. Az elsőnek is mi lett a vége... ? Ugye.
Nekem abszolút nem úgy tűnik, mint aki meggondolta volna magát, sőt!
Ha már a beszédet fogalmazza, helyet keres az ünnepléshez, ez nem arra utal, hogy ne akarna megkérni. Ezt felejtsd is el szerintem.
Az sem hiszem, hogy gondot okozna, hogy beadtad a gyűrűt. Ugyanmár, ha nem akartad többet látni a gyűrűt, ott a helye a zaciban.
Csak éppen lehet "kötelességtudatból" vagy "lépjünk-már-valamerre" érzés miatt is eljegyzést tervezni, de mikor ezt valaki tehernek érzi, meg idegesíti a dolog, akkor lehet, hogy nem a szerelem hevében vagy a házasság megalapozott szándékával készülődik a második "nagy eseményre".
"Akarja még vagy anno vérig sértettem a dologgal,húzza halassza?" Mondjuk én ezt egy pohár meleg kakaó mellett megbeszélném vele egy random este, de nálunk pl. működik is a kommunikáció, és nem gyakorin kell ötletelni vadidegenekkel. Nem sértésnek szánom, de hidd el, hogy a vele való beszélgetés célravezetőbb lenne. Vagy ha vele nem lehet beszélgetni, akkor lehet, nem is erőltetném a házasság-témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!